enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:39 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:37 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:33 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:30 Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:10 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
00:04 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:34 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
00:32 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:31 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:26 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:19 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:19 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:19 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ESA Esports, VALORANT’ın Türkiye partneri oldu

ESA Esports, VALORANT’ın Türkiye partneri oldu
15.12.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Riot Games, Türkiye bölgesi için ESA Esports’u “VALORANT” ekosistem ortağı olarak seçti. Türkiye’deki ilk profesyonel “VALORANT Ligi” 14 Şubat 2022’de başlayacak.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıRiot Games ve ESA Esports & Media’nın yaptığı anlaşma kapsamında, ilk kez 2022’de hayata geçecek VALORANT Profesyonel Espor Ligi’nin yönetilmesinde ESA Esports ile partnerliğe gidiyor.

Riot Games, çok önemli ve stratejik bir pazar olarak gördüğü Türkiye’de ise ekosistem ortağı olarak ESA Esports & Media ile anlaştı.

“VALORANT Türkiye Espor Ligi” kuruluyor

VALORANT’ın yeni yıl itibariyle Türkiye’de startını vereceği tüm espor faaliyetlerine Riot Games’in ekosistem partneri olarak ESA Esports yön verecek.

Türkiye’deki VALORANT tutkunları, yeni yıldan itibaren heyecanla bekledikleri espor ligine de kavuşacak. ESA Esports, VALORANT’ın Türkiye’de ilk kez kurulacak profesyonel espor liginin planlanması ve yürütülmesi başta olmak üzere, turnuvaların organizasyonu, yayın hakları, medya iletişimi, sponsorluk hakları gibi birçok önemli noktada aktif rol alacak ve yapılacak operasyonların tamamından sorumlu olacak.

Türkiye’de gerçekleşecek olan profesyonellik yolundaki amatör VALORANT oyuncularına hitap eden topluluk turnuvalarının organizasyonu ve yürütülmesi de ESA Esports tarafından gerçekleştirilecek.

Topluluk turnuvaları ile Türkiye’deki VALORANT espor takımlarının sayısının artması, profesyonel takımlar için oyuncuların yetiştirilmesi ve böylelikle daha nitelikli oyuncu profilleri yaratılarak Türkiye’nin, VALORANT’ın global rekabetçi turnuvalarda daha büyük başarılar elde etmesi amaçlanıyor.

Türkiye’nin en yeni ve popüler espor oyunu

Yayınlandığı ilk günden beri çok oyunculu taktiksel FPS video oyunları kategorisine hızlı bir giriş yapan VALORANT, kısa sürede büyük başarı kazandı. Riot Games’in yeni oyunu olan VALORANT, tüm dünyada kısa sürede fenomen haline gelirken Türkiye’de de çok büyük bir çıkış yakaladı.

İlk “VRL Türkiye Şampiyonası” 14 Şubat’ta başlayacak

Türkiye espor ekosistemindeki profesyonel VALORANT takımları, bu önemli ligde yer alabilmek için Ocak 2022’nin son haftasında başlayacak elemelere katılacaklar.

Açık ve kapalı olarak gerçekleşecek eleme aşamalarının ardından, 8 takım ligde yer alma hakkı elde etmiş olacak. Bu sürecin ardından Türkiye’nin ilk profesyonel VALORANT Ligi “VRL Türkiye”, 14 Şubat 2022’de başlayacak.

Takımların 2 split olarak birbirleriyle üst düzeyde mücadele edecekleri ligin sonunda, “VRL Türkiye”nin şampiyonu, ülkemizi VRL EMEA Bölge Finalleri’nde temsil edecek.

ESA Esports, VALORANT tutkunlarının Riot Games’in organize ettiği bölge ve global turnuvaları en kaliteli şekilde takip edebilmeleri amacıyla, tüm organizasyonları canlı yayınlayacak. Yayınlar, Türkçe anlatımla, ESA Esports yönetimindeki kanallardan gerçekleştirilecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 15 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.