enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor
07.08.2024
A+
A-

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, kurulduğu Şubat 2024 tarihinden bu yana mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek yanında oluyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Yalova’da Nilgün Turan Haybek önderliğinde Prof. Dr. Fahri Apaydın, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yalova Mobbingle Mücadele Derneği İl TemsilciliğiKoyuncu, Esma Elbi Fırat, Merve Altın ve Rabia Çalışkan tarafından bu yıl faaliyete gecen Yalova Mobbingle Mücedele Derneği, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sorun olan iş yerinde psikolojik yıldırma ya da psikolojik taciz olarak da tanımlanan mobbingle mücadele ediyor.

Yalova Temsilcilik – Mobbing ile Mücadele DerneğiYalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybe, günümüzde birçok kişinin iş yerlerinde mobbinge hatırlatarak, kişiler üzerinde ağır bir psikolojik etki bıraktığını ve hatta kimi zaman ağır vakalarda kişilerin intihara yönelmeye kadar gidebilecek olumsuz sonuçlarının olabildiğine dikkat çekti.

“Olumsuz etkilerinin arasında aynı zamanda ekonomik kayıplar da bulunmakta” olduğunu ifade eden Haybek, özellikle Mobbingin uygulandığı iş yerlerinde mobbing mağduru olan kişilerin sağlık sorunları yaşadığından işle ilgili sorumluluklarını etkin bir şeklide yerine getiremediğini ve bunun ise iş kayıplarına yol açtığını dile getirdi.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek, Derneğin kuruluşundan buyana mobbingle mücadele etmek için öncelikle mobbing konusunda kişileri bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Derneğin aynı zamanda mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Haybek, derneğin kurumlarla ve şirketlerle ortak çalışmalar yapmak için ilgili yetkililerle sürekli sıcak temas kurmaya çalıştıklarını ğını da aktardı.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek,  bu kapsamda Yalova’daki müdürlüklerin yöneticileri  ve şirketlerin üst düzey yetkililerine de mobbing eğitimi verme konusunda her zaman uzman kişilerce desteğe açık olduklarını belirterek, derneğin daha etkin olabilmesi için toplumdan destek beklediğini ve bunun için de özellikle bireylerin derneğe üye olmalarını umduklarını kaydetti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.