enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:51 Başkanı Şahin Talus, “Belli ki sayın Özel gençlerimizin Cumhurbaşkanımıza olan ilgisinden rahatsız olmuştur”
15:10 Hac farizasını yerine getirmek için Türkiye’den kutsal topraklara gidecek son hacı kafilesi, yarın yola çıkacak.
14:35 Türk futbolunun Avrupa’daki gururu Kenan Yıldız Ayın Tarihi’ne konuştu
13:51 Gaziantep’te “Türkiye’nin Gastrodiplomasi Modeli: Sofra ve Miras” başlıklı etkinlik düzenlenecek
23:27 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Terörsüz Türkiye hedefi için aldığımız büyük sorumluğun yükü omuzlarımızdadır.”
23:02 Su Politikamızın Savunma Sanayindeki Vizyona ihtiyacı var ! İkisi de Ulusal Güvenlik Konusu
22:43 Ali Zeydi Hükümeti ve Irak’ın Yeni Siyasal Paradoksu
22:18 Avrupa’nın vizyon eksikliği ve Fransa’nın romantizmi felaketi haber veriyor
22:08 Burhanettin Duran: Terörle mücadele dijital mecralarda da kararlılıkla sürdürülmektedir
21:31 Amatörde Muhteşem Final: 1. Lig’in Son Yolcusu Derbent Esnaf Spor Oldu!
21:14 Bakan Gürlek: Dijital güvenliğimizi hedef alan her türlü girişim hüsranla sonuçlanacaktır
20:51 Aston Villa’nın tecrübeli kalecisi Emiliano Martinez, “Kendime ve takıma güveniyorum”
20:41 Dışişleri: Yunanistan işlediği vahşet suçlarının üzerini örtmeye çalışıyor
00:44 Bir Öğrenci Derneği’nden Daha Fazlası ve Hollanda’da Türk Gençliği’nin Yuvası ‘ANATOLİA’
00:37 Çocukları cezalandırmak şiddeti durdurmuyor: Çözüm, önleyici ve onarıcı sistemlerde
00:32 Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı
00:28 “Ayın Tarihi” dergisinin 600. sayısı yayında
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan, “Almanya’daki temaslarda ikili ilişkiler ve bölgesel ile küresel gelişmeleri ele aldık”
00:24 Emperyalizm Dosyası: Emperyalist’lere Karşı Ne Yapmalıyız ???
00:23 Tatneft direktörü Bikmurzin: Türkiye’de Maleik Anhidrit üretimi için planlanan petrokimya projesinden çekildi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KİAMP Heyetinden İstanbul Kağıthane Kaymakamlığı’na Anlamlı Ziyaret

KİAMP Heyetinden İstanbul Kağıthane Kaymakamlığı’na Anlamlı Ziyaret
19.04.2026
A+
A-

* KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörlüğü heyeti, Kağıthane Kaymakamı Sayın Yüksel Kara’yı makamında ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agenc

İSTANBUL (Kağıthane), 19 NİSAN 2026 –  KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörlüğü heyeti, Kağıthane Kaymakamı Yüksel Kara’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete KİAMP T.C. Genel Koordinatörü Dr. Elvin Abdurahmanlı, KİAMP Başkan Yardımcısı Dr. Caner Karakuş, KİAMP üyesi Doç. Dr. Hayat Şamıyeva ve KİAMP üyesi öğrenci Natig Khamedov katıldı.

Görüşme sırasında Dr. Elvin Abdurahmanlı, KİAMP T.C. Genel Koordinatörlüğü çatısı altında kurulan Karabağ Azerbaycandır Koordine Etme Derneği’nin çalışmaları ve platformun yürüttüğü faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı.

Dr. Abdurahmanlı, bu çatı altında düzenlenen uluslararası konferanslar, sempozyumlar, geliştirilen akademik iş birlikleri ve üniversiteler ile imzalanan stratejik memorandumların, Türk dünyasının entegrasyon sürecindeki hayati rolüne vurgu yaptı.

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sivil toplum iş birliğinin sadece kültürel değil, aynı zamanda akademik düzeyde de derinleştirilmesinin önemini belirten Dr. Elvin Abdurahmanlı, bu çalışmaların iki kardeş ülke arasındaki sarsılmaz bağları gelecek nesillere aktarmak adına bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.

Kaymakam Yüksel Kara da, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede; Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sivil toplum düzeyindeki bu tür çalışmaların “tek millet, iki devlet” şiarına olan bağlılığı pekiştirdiğini ifade etti.

Kara, Türk dünyasının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin bölgenin istikrarı için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, akademik projeler ve iş birlikleri ile kardeş iki ülkenin ilişkilerinin daha da derinleşmesinin gurur verici olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda, günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi. Heyet üyeleri, gösterdiği misafirperverlik ve anlamlı destekleri için Sayın Kaymakam Yüksel Kara’ya şükranlarını sundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.