enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:51 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Belli ki sayın Özel gençlerimizin Cumhurbaşkanımıza olan ilgisinden rahatsız olmuştur”
15:10 Hac farizasını yerine getirmek için Türkiye’den kutsal topraklara gidecek son hacı kafilesi, yarın yola çıkacak.
14:35 Türk futbolunun Avrupa’daki gururu Kenan Yıldız Ayın Tarihi’ne konuştu
13:51 Gaziantep’te “Türkiye’nin Gastrodiplomasi Modeli: Sofra ve Miras” başlıklı etkinlik düzenlenecek
23:27 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Terörsüz Türkiye hedefi için aldığımız büyük sorumluğun yükü omuzlarımızdadır.”
23:02 Su Politikamızın Savunma Sanayindeki Vizyona ihtiyacı var ! İkisi de Ulusal Güvenlik Konusu
22:43 Ali Zeydi Hükümeti ve Irak’ın Yeni Siyasal Paradoksu
22:18 Avrupa’nın vizyon eksikliği ve Fransa’nın romantizmi felaketi haber veriyor
22:08 Burhanettin Duran: Terörle mücadele dijital mecralarda da kararlılıkla sürdürülmektedir
21:31 Amatörde Muhteşem Final: 1. Lig’in Son Yolcusu Derbent Esnaf Spor Oldu!
21:14 Bakan Gürlek: Dijital güvenliğimizi hedef alan her türlü girişim hüsranla sonuçlanacaktır
20:51 Aston Villa’nın tecrübeli kalecisi Emiliano Martinez, “Kendime ve takıma güveniyorum”
20:41 Dışişleri: Yunanistan işlediği vahşet suçlarının üzerini örtmeye çalışıyor
00:44 Bir Öğrenci Derneği’nden Daha Fazlası ve Hollanda’da Türk Gençliği’nin Yuvası ‘ANATOLİA’
00:37 Çocukları cezalandırmak şiddeti durdurmuyor: Çözüm, önleyici ve onarıcı sistemlerde
00:32 Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı
00:28 “Ayın Tarihi” dergisinin 600. sayısı yayında
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan, “Almanya’daki temaslarda ikili ilişkiler ve bölgesel ile küresel gelişmeleri ele aldık”
00:24 Emperyalizm Dosyası: Emperyalist’lere Karşı Ne Yapmalıyız ???
00:23 Tatneft direktörü Bikmurzin: Türkiye’de Maleik Anhidrit üretimi için planlanan petrokimya projesinden çekildi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Şehir Tiyatroları, “Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi” oyunuyla Bursa’da izleyiciyi büyüledi

Kocaeli Şehir Tiyatroları, “Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi” oyunuyla Bursa’da izleyiciyi büyüledi
22.04.2026
A+
A-

* Kocaeli Şehir Tiyatroları, Devlet Tiyatroları Bursa 12. Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ne katılarak “Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi” oyununu sahneledi.

* Gösterimin ardından uzun süre ayakta alkışlanan Şehir Tiyatroları ekibi, sanatseverlerden tam not aldı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

BURSA, 22 NİSAN 2026 – Kocaeli Şehir Tiyatroları, Devlet Tiyatroları Bursa 12. Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ne katılarak “Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi” oyununu sahneledi. Gösterimin ardından uzun süre ayakta alkışlanan Şehir Tiyatroları ekibi, sanatseverlerden tam not aldı.

UZUN SÜRE AYAKTA ALKIŞLANDI

Kocaeli Şehir Tiyatroları, ödüllü oyunu “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” ile bu kez Devlet Tiyatroları Bursa 12. Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ne katıldı.

Festivalin kapanış oyunu olarak sahnelenen “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” her zaman olduğu gibi yine sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Etkileyici sahne dili ve güçlü oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken oyun, izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

İKİ KURUM ARASINDAKİ DAYANIŞMA ARTTI

Gösterimin ardından, Bursa Devlet Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Sezai Yılmaz tarafından Kocaeli Şehir Tiyatroları ekibi tebrik edildi, çiçek takdim edildi. Bu anlamlı jest, iki kurum arasındaki kültürel dayanışmayı güçlendiren önemli bir an olarak kayda geçti.

OYUN, BİRÇOK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan bilindiği gibi Şehir Tiyatroları’nın “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” oyunu, 26. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında “Yılın En Başarılı Oyunu”, “Yılın En Başarılı Sahne Tasarımı” ve “Yılın En Başarılı Giysi Tasarımı” ödüllerine layık görülmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.