enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 Almanya: Kalifiye göçmenleri nasıl zorluklar bekliyor?
00:52 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:47 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:21 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:20 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
14:41 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
00:11 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:02 Davos’ta geç gelen itiraf
00:01 “Gaziantep’in Genç Yıldızları Ödül Töreni”nden notlar!
00:01 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da aracıyla kadın sürücünün önünü kesen şüphelinin yakalandığını bildirdi…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da aracıyla kadın sürücünün önünü kesen şüphelinin yakalandığını bildirdi…
27.04.2025
A+
A-

* Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından “Gereği yapıldı” başlığıyla yaptığı paylaşımda, İstanbul Bakırköy’de aracıyla kadın sürücünün önünü keserek yolu kapatan ve trafikte tartışma çıkaran kişinin görüntülerinin sosyal medyada yer aldığını belirtti.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

ADANA, 26 NİSAN 2025 – Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından Bakan Yerlikaya: Bu geceki gösterilerde 97 şüpheli gözaltına alındı - Bengü  TürkGereği yapıldı” başlığıyla yaptığı paylaşımda, İstanbul Bakırköy’de aracıyla kadın sürücünün önünü keserek yolu kapatan ve trafikte tartışma çıkaran kişinin görüntülerinin sosyal medyada yer aldığını belirtti.

Şüpheli F.N’nin sivil trafik ekiplerince yakalandığını duyuran Bakan Yerlikaya, zanlıya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “Trafik işaret ve levhalarına uymamak”, “Duraklamanın yasak olduğu yerlerde durmak” ve “Yayaların trafiği tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunması” maddelerinden idari para cezası uygulandığını kaydetti.

Şüpheli hakkında “Trafik güvenliğini tehlikeye düşürme” ve “Ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma” suçlarından da adli işlem başlatıldığını bildiren Yerlikaya, “Trafik güvenliğini hiçe sayanları ve saygısızca araç kullananları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin. Biz gereğini yapar, adalete teslim ederiz. Bu tür olaylara geçit vermeyelim.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.