enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:53 ABD merkezli düşünce kuruluşu Hudson Enstitüsü’nden Türk Devletleri Teşkilatı’na övgü
09:02 Türk ANTTEQ, Moskova projelerini yüksek tempoyla gerçekleştiriyor”
00:41 AB, Kazakistan ve Özbekistan’ı göçmen kamplarına dönüştürecek
00:38 Araştırmacı Zeynep Gizem Özpınar: Türkiye NATO’da Yeni Döneme Hazırlanıyor
00:34 İsrail işgallerini derinleştiriyor
00:06 Orta Doğu’nun icadı: Coğrafi bir terimin sömürgeci kökenleri
00:04 Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “İklim değişikliği insanlarda kaygı ve umutsuzluk gibi duyguları açığa çıkarıyor”
21:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP içindeki gerilimler bizi ilgilendirmez
19:28 CHP’de ‘grup toplantısı’ krizi: TBMM Başkanı Kurtulmuş açıklama yaptı
19:06 CHP’de Özgür Özel ve ekibinin olağanüstü kurultay için beklediği imza sayısına ulaşıldı
17:09 Türkiye’den İsrail’in Lübnan’daki işgalini genişletmesine sert tepki
11:39 Karabağ Sonrası Normlar ve Egemenlik Gerilimi: ‘‘Azerbaycan–Avrupa Birliği İlişkileri’’
00:52 İşletmelerin Ortak Sorunsalı Turnover
00:25 KİAMP Heyetinden Tiran’da Stratejik Temas: TİKA ile İş Birliği ve Gelecek Vizyonu
18:47 Kocaeli’de dev bir organizasyon daha: Dünyanın Gözü Kocaeli’de Olacak
18:00 CANiK sporcuları Avrupa’da madalya mücadelesine çıkıyor
22:55 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 108. Yıl Dönümü dolayısıyla, Mehmet Emin Resulzade’nin Mirası İstanbul’da Anıldı
22:18 Kurban Bayramı’nda üreticilerin elinde kalan kurbanlıklar, 1-7 Haziran tarihleri arasında Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak
21:49 Türkiye’nin elektrik kurulu gücü, nisan sonu itibarıyla 125 bin 410 megavata yükseldi.
21:36 Emlak vergisi ödemelerinde son gün pazartesi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!

CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
01.12.2025
A+
A-

* Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 3 – 6 Aralık 2025 tarihlerinde 43. kez kapılarını açıyor.

* Detayı haberimizde!

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL, 01 ARALIK 2025 – Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 3 – 6 Aralık 2025 tarihlerinde 43. kez kapılarını açıyor.

İstanbul Fuar Merkezi’ndeki buluşma, Türkiye ile birlikte Fransa, Hollanda, İspanya, Polonya, Portekiz, Singapur, Danimarka, Avustralya, Letonya ve İsveç’ten firma ve markaların en yeni koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak. Orta Doğu, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve BDT bölgelerinin en büyük anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, zenginleştirilmiş içerikleri ve uzman konuşmacılardan oluşan kapsamlı seminer programıyla da sektörün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

Başta yapay zeka, dijital dönüşüm, e-ticaret ve yeni nesil pazarlama olmak üzere bebek ve çocuk ürünleri dünyasını geleceğe taşıyan fikirlerin paylaşılacağı CBME Türkiye 2025 sahnesinde; Uşak Üniversitesi – DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner, Baby Cosy Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Adatepe, Tekstil ve Hammadde Komitesi Başkanı Mehmet Durdu Akan, WGSN Europe Özel Müşteriler Direktörü Erdinç Karataş, Marka ve Pazarlama Stratejisti Dr. Klaudia Kaszuba, Uşak Üniversitesi – DTS Tasarım Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Neslihan Öpöz Vural, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Cihan Bahar gibi önemli isimler ve katılımcı marka yöneticileri konuşmacı olarak yer alıyor.

Programın İlk Gün Başlıkları “Bebek Giyiminde Akıllı Tekstil Uygulamaları” ve “Yeni Nesil E-Ticaret

3 Aralık 2025 Çarşamba günü kapılarını 43. kez açacak CBME Türkiye’nin seminer programı “Bebek Giyiminde Akıllı Tekstil Uygulamaları ve Sektörel Yansımaları” oturumuyla başlayacak. Ardından “Yeni Nesil E-İhracat Teşvikleriyle Küresel Pazarlara Açılma” yolları konuşulacak.

Alibaba.com ile E-İhracatın Nabzı Tutulacak

Seminer programının 4 Aralık 2025 Perşembe tarihli ikinci gün oturumlarında Alibaba.com’dan Xiaodong Wang, Türkiye’de üretici markaların ve toptan ihracat yapmak isteyen firmaların, Alibaba.com ile ürünlerini yurdışında nasıl sergileyebileceklerini ve satış fırsatlarını anlatacak. Ardından, moda endüstrisine hizmet veren dünyanın lider online araştırma ve trend analiz servisi WGSN, fuara özel bir sunum gerçekleştirecek. Öğleden sonra oturumlarında ise uzman konuşmacılar; “Üründen Sevilen Markaya: Markaları Duygular ve Unutulmaz Marka Deneyimleriyle İnşa Etmek”, “Amerika Neden ve Nasıl Önemli?” ve “Dijital Çağda Moda Tasarımı ve Anne-Bebek Giyimine Yansımaları” başlıklarını masaya yatıracak.

Kapanışta “Sanatsal Yaratıcılığın Üretime Dönüşümü” Ele Alınacak

CBME Türkiye seminerlerinin 5 Aralık 2025 tarihli son gününde yaratıcılığın, keşfin ve sürekli gelişimin en yoğun yaşandığı alanlardan birisi olan anne, bebek ve çocuk ürünleri sektöründe “Sanatla Öğrenmek, Üretimle Dönüşmek: Yaratıcılığı Şekillendirmek” yaklaşımı, sektörün kalbindeki yaratıcılığı güçlendirmeyi hedefleyerek, üretici markalara yeni bir bakış açısı sunacak.

CBME Türkiye 2025 fuarı ve ilham verici seminer programını takip etmek isteyen profesyoneller, https://bit.ly/CBMETurkiye2025KayitlarAcildi linki üzerinden ücretsiz kayıtlarını yaptırabilirler.

Detaylı Bilgi İçin: https://www.cbmeturkiye.com.tr/tr/genel-bakis/sizi-neler-bekliyor/seminerler.htm

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.