enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:27 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye’de son 23 yılda yapılan spor yatırımları meyvelerini topluyor
09:14 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Devlet, hukuka aykırı her girişime karşı kararlılıkla gereğini yapacaktır”
09:10 MS hastalığıyla mücadele eden Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, sahnede şarkı sözlerini bir anda unuttu
09:05 Yeni eğitim öğretim yılında bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen ders başı yapacak.
08:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan olaylar ve sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlar hakkında soruşturma
08:11 Hava savunma doktrininde “tespit, teşhis, takip, önleme ve imha” zincirinin kusursuz işlemesi esastır
07:48 Türkiye Yaşlı Profil Araştırması nedir ve neyi amaçlamaktadır?
07:45 Lokomotif Çocuk Köyü Psikoloğu Saraçoğlu, “Okula uyum sadece okulda değil, evde de başlar”
07:33 CHP’nin Çok Katmanlı Krizi
06:47 Gazze’de Kıtlık ve Soykırım
07:48 Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100″de 5 Türk şirketi yer aldı.
07:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, Bakan Mehmet Şimşek’in uyguladığı yeni vergi zamlarına sert sözlerle tepki gösterdi.
07:25 Soykırımcı katil İsrail ordusu Gazze kentine kara saldırılarını genişlettiğini duyurarak bölge halkına “bir an önce kenti terk etmeleri” çağrısında bulundu.
07:23 Kocaeli’nin spor tarihi bu sempozyumda
07:08 Prof. Dr. Güven Arıklı, gerçekleri görme vakti; Duygularla değil, Akılla Yol Almalıyız!
07:06 Büyüleyici Bir An: Lahey Büyükelçimiz Fatma Ceren YAZGAN Hollanda Kralı önünde göz kamaştırdı!
00:25 Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye – İspanya Milli Futbol Maçı öncesi ve sonrası, tramvay ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti…
00:10 Kocaeli’in Karamürsel ilçesi modern otogara kavuştu!
00:06 Şanghay Perspektifinden Çok Kutupluluk: Türkiye–Çin İlişkileri
23:10 Gazze “açlıktan” ölüyor!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bir vatandaşımızın, 3 Suriyeli tarafından istismar edildiği iddiasına dair açıklama

Bir vatandaşımızın, 3 Suriyeli tarafından istismar edildiği iddiasına dair açıklama
03.06.2024
A+
A-

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve basın yayın organlarında yer alan, “Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde çobanlık yapan 17 yaşındaki bir kız, 3 Suriyeli tarafından istismar edildi” iddiası doğru değildir.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir vatandaşımızın, “1 kişi tarafından istismara uğradığı” şikayeti üzerine Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırma başlatılmıştır.

Bölgeyi gören Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamera kayıtları incelenmiş, iddiaya konu tarih ve saatlerde iddiaları doğrulayan herhangi bir duruma rastlanmamıştır. Ayrıca yapılan incelemeler ve şahit ifadeleri, şikayetçi olunan şahsın iddia edilen zaman aralığında farklı bir yerde olduğu yönündedir.

Yapılan sağlık kontrollerinde de herhangi bir istismar bulgusuna rastlanmamıştır.

Serbest bırakılan şahıs hakkında, soruşturma tamamlanana kadar yurt dışı yasağı konulmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.