enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:02 Su Politikamızın Savunma Sanayindeki Vizyona ihtiyacı var ! İkisi de Ulusal Güvenlik Konusu
22:43 Ali Zeydi Hükümeti ve Irak’ın Yeni Siyasal Paradoksu
22:18 Avrupa’nın vizyon eksikliği ve Fransa’nın romantizmi felaketi haber veriyor
22:08 Burhanettin Duran: Terörle mücadele dijital mecralarda da kararlılıkla sürdürülmektedir
21:31 Amatörde Muhteşem Final: 1. Lig’in Son Yolcusu Derbent Esnaf Spor Oldu!
21:14 Bakan Gürlek: Dijital güvenliğimizi hedef alan her türlü girişim hüsranla sonuçlanacaktır
20:51 Aston Villa’nın tecrübeli kalecisi Emiliano Martinez, “Kendime ve takıma güveniyorum”
20:41 Dışişleri: Yunanistan işlediği vahşet suçlarının üzerini örtmeye çalışıyor
00:44 Bir Öğrenci Derneği’nden Daha Fazlası ve Hollanda’da Türk Gençliği’nin Yuvası ‘ANATOLİA’
00:37 Çocukları cezalandırmak şiddeti durdurmuyor: Çözüm, önleyici ve onarıcı sistemlerde
00:32 Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı
00:28 “Ayın Tarihi” dergisinin 600. sayısı yayında
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan, “Almanya’daki temaslarda ikili ilişkiler ve bölgesel ile küresel gelişmeleri ele aldık”
00:24 Emperyalizm Dosyası: Emperyalist’lere Karşı Ne Yapmalıyız ???
00:23 Tatneft direktörü Bikmurzin: Türkiye’de Maleik Anhidrit üretimi için planlanan petrokimya projesinden çekildi.
00:22 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman, “Cumhurbaşkanlığı’nın görev alanına ilişkin beş temel başlığı koruyorum”
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölgesinin istikrar adası olarak temayüz etmiştir
00:18 Semerkant’tan Yükselen Yeni Vizyon: Özbekistan’ın Değişen Jeoekonomik Kimliği
00:15 TÜİK 2026 Mayıs Tüketici Güven Endeksi verilerini açıkladı
00:12 Gazeteci İlhan KARAÇAY Yazdı: Türkiye “Nadir Toprak Elementleriyle” Avrupa Birliği’ne Girebilir mi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Gürlek: Dijital güvenliğimizi hedef alan her türlü girişim hüsranla sonuçlanacaktır

Bakan Gürlek: Dijital güvenliğimizi hedef alan her türlü girişim hüsranla sonuçlanacaktır
19.05.2026
A+
A-

* Adalet Bakanı Akın Gürlek, “Siber Vatan”da milli egemenliği hedef alan kara propaganda ve psikolojik harekat girişimlerine geçit verilmeyeceğini belirterek, FETÖ hesaplarına karşı adli mekanizmaların kararlılıkla işletildiğini bildirdi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Adalet Bakanı Akın Gürlek

Siber VatanANKARA, 19 MAYIS 2026 – Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dijital mecralarda yürütülen terörle mücadele  ve siber güvenlik çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Siber Vatan” olarak nitelendirilen dijital alanlarda devletin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı taviz verilmediğini vurgulayan Gürlek, şunları kaydetti;

Siber Vatan’da devletimizin güvenliğini tehdit eden ve terör propagandası yürüten FETÖ hesaplarına karşı adli mekanizmalarımız kararlılıkla ve kesintisiz şekilde işletilmektedir. “Siber Vatan”da dijital güvenliğimizi ve milli egemenliğimizi hedef alan her türlü kara propaganda ve psikolojik harekat girişimi, mutlaka hüsranla sonuçlanmaktadır.

Yargı teşkilatımız, İçişleri Bakanlığımız ve İletişim Başkanlığımız arasındaki bu güçlü eş güdüm ve koordinasyon, Siber Vatanımızın her bir noktasında yüksek teyakkuz hâliyle kesintisiz sürecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde dijital terörün ve siber suç ağlarının tamamen bertaraf edilmesi amacıyla verdiğimiz mücadele kararlılıkla devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.