enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:54 Spor basınının tanınmış isimlerinden gazeteci yazar Faik Çetiner, yaşamını yitirdi.
07:59 500 bin sosyal konut projesinin detayları belli oldu
07:11 Türkçülük fikrinin mimarı: Ziya Gökalp
07:06 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, küresel bir güce dönüşüyor. Bugün barış, huzur, istikrar denince akla ilk Türkiye geliyor. Şefkat ve merhamet, adalet denince zihinlerde ilk bu aziz millet canlanıyor.” dedi.
06:43 Türk soylu topluluklar ‘yabancı’ sayılmayacak
00:58 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
00:45 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Muğa’nın Yatağan Girme Barajı’nda su tutulmaya başlandı
00:43 İnsani yardımın islam dünyasında ihtiyaç duyulmasının arka planı
00:33 Macaristan Başbakanı Viktor Orban, “Avrupa Birliği bugün en stratejik ortak olarak TDT ve Orta Asya’yı almalı”.
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet için yaptıkları çalışmaları ve ortak gelecek vizyonunu “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları”nda çok net şekilde ortaya koyduk”
22:24 Başkan Büyükakın, Kocaelispor’u tebrik etti; “Muhteşem bir oyun, harika bir galibiyet!”
21:16 İstanbul’da zehir tacirlerine operasyon: 10 gözaltı
07:56 Uygun koşullarda yapılması önemli
07:50 Türkiye’de her 100 bin kadından 43’ü meme kanseri tanısı alıyor…
07:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Konuşması: Bir Küresel Adalet Manifestosu
07:46 RTÜK Başkanlığı’na Mehmet Daniş seçildi
07:40 Kazakistan’da Türk Yönetmen Cenk İZGÖREN’in, Uzun Metrajlı filmi “Rayların Ötesinde” dereceye girdi…
07:38 Yorum: Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci ve İstanbul Ermeni Patrikhanesi
07:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u BM Merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz
07:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’nin yeniden inşa sürecinde “laf değil icraat zamanı” vurgusuyla İslam dünyasına çağrıda bulundu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Derya Yanık İstanbul’da Huzurevleri Sakinleriyle Bayramlaştı

Bakan Derya Yanık İstanbul’da Huzurevleri Sakinleriyle Bayramlaştı
05.05.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yanık, Ramazan Bayramı dolayısıyla Maltepe ve Çamlıca’da bulunan huzurevlerini ziyaret etti.

İstanbul’dan TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, Bakan Derya Yanık, ilk olarak Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek, buradaki sakinlerin bayramını kutladı.

Bakan Derya Yanık huzurevlerini ziyaret etti - Güncel Gündem Haberleri

 

Bakan Yanık, burada yaptığı konuşmada, büyüklerle bir araya gelmenin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Yaptıkları çalışmaların bir anlamda sağlamasını da yaptıklarını, ziyaretin en önemli nedeninin ise hayır duası almak olduğunu belirten Yanık, “Sizlerin o sıcak, samimi dualarına mazhar olmak bizim için aldığımız en büyük mükafat. Başka hiçbir karşılık bundan daha kıymetli olamaz bizim için. O nedenle bulduğumuz her fırsatta gerçekten sizlerle bir araya gelmek, çocuklarımızla bir araya gelmek, bizim için büyük mutluluk kaynağı oluyor. Çünkü bayram hepimiz için çok özel anlamları olan bir kavram. Çocukken ayrı, yetişkinken ayrı karşılığı olan, yaşlandıktan sonra muhtemelen ayrı karşılığı olan bir kavram. Her dönemde çok güzel.” dedi.

Bakan Derya Yanık huzurevlerini ziyaret etti - Siyaset Haberleri

 

Bakanlık olarak yaptıkları hizmetin ve muhatapların 84 milyon vatandaşın tamamı olduğunu ifade eden Yanık şöyle konuştu:

“Çocukluktan, gençlikten yaşlılığa kadar tüm vatandaşlarımıza hak temelli ve eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımıza ihtiyaç duydukları tüm sosyal imkanları da temin ederek kuruluşlarımızda hizmet vermeye çalışıyoruz. Eğer özel bir tercihleri yoksa kapasite itibarıyla bütün vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilecek durumdayız. Bu anlamda aktif yaşlanmayı Bakanlığımızın hizmet modelleri içerisinde özellikle önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte, ömür süresinin de uzamasıyla beraber büyüklerimizin verimli aktif geçirebilmeleri için elimizden geleni, hizmet modellerimiz içerisinde hayata geçiriyoruz. Bakanlığımızın sorumluluk alanı içerisinde bulunan hizmet alanlarımızın memnuniyeti, onların olabilecek en güzel biçimde ağırlanması bizim sorumluluğumuz ve temel motivasyon sebebimizdir. Sizlerle bulduğumuz her fırsatta bir araya gelmek, bu çalışmaları yerinde görmek, sizlerin yorumlarıyla birlikte değerlendirmek önemli. Bu bayramda sizlerle birlikte olmak bizim için kıymetli bir an oldu. Pandemi de bitti, bundan sonra her fırsatta sıkça geleceğiz.”

Bakan Yanık: “Çocukluktan, gençlikten yaşlılığa kadar bütün  vatandaşlarımıza hak temelli ve eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz”

“Hizmet verdiğimiz alanlarda sakinlerimizle buluşmak önemli”

Bakan Yanık, daha sonra Çamlıca’daki Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer Gökay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Bakan Yanık, Çamlıca Huzurevi’nin kendisinin sıkça gelip gittiği bir yer olduğunu belirtti.

Bakan Derya Yanık huzurevlerini ziyaret etti - SİYASET Haberleri

Bayram dolayısıyla huzurevi sakinleriyle bir araya gelmenin kendisini sevindirdiğini dile getiren Bakan Yanık şunları kaydetti:

“Buluşmak, ziyaret etmek çok heyecan verici. Öncelikle hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah nice güzel, huzurlu, mutlu bayramlarda yine bir araya geliriz. Hep beraber sağlıkla, mutlulukla, huzurla…Ramazanın ayrı bir maneviyatı var. Onu idrak etmek ve sonrasında bayrama ulaşmak bizim için ayrıca şükredilecek bir şey. Bir de bizim Bakanlık olarak kuruluşlarımızda, hizmet verdiğimiz alanlarda sakinlerimizle buluşmak ayrıca önemli. Sizlerin memnuniyeti ya da şikayeti bizim hizmetlerimizin bir anlamda karnesi. O bakımdan bulduğumuz her fırsatta muhakkak kuruluşlarımızı ziyaret ediyor ve sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sizin, özellikle büyüklerimizin hayır duaları bizim bir anlamda motivasyon kaynağımız.”

[TÜHA Haber Ajansı, 05 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.