enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:52 Şok şok şok. Denk’te Büyük Deprem: Yönetim Kurulu istifa etti, kaptanlık Kuzu’da
07:53 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
07:52 ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krizle ilgili Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu
07:50 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
07:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
07:38 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
07:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
07:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
07:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
07:21 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
07:15 Türkiye’de kardiyovasküler hastalıklara bağlı ölümler Avrupa ortalamasının üzerinde
07:14 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
07:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
07:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
07:01 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
18:17 Yine Hakem Kararları…!!!
11:01 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
07:37 Koridorun Sahipleri: Trump Rotası ile Kim Kazandı?
07:33 CHP’li Erhan Adem, “İflasın eşiğindeki Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçiyi borç yükü altında bıraktı
07:31 Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, 8 yıl önce yapımı yasaklanan stüdyo daire dönemi yeniden başlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Avrupa’nın geleceğini tayin edecek seçimleri Euronews’te izleyin

Avrupa’nın geleceğini tayin edecek seçimleri Euronews’te izleyin
18.03.2024
A+
A-

Avrupa’nın önde gelen medyası, ulusal başkentlerdeki ekipleri ve yenilikçi formatlarıyla Avrupa Parlamentosu seçimlerini özel yayınlarla tam güçle aktaracak.

TÜHA / TÜRKUAZ Europe İnternational News Agency

TÜHA Haber’in Avrupa Temsilcisi Tuba Nur TÜRKELİ’n (EuroNews)’e dayandırdığı haberine göre, Avrupa’da kritik bir seçime doğru geri sayarken, Avrupa’nın en önde gelen haber merkezi, Brüksel’de bulunan ve ulusal başkentlere yayılan gazetecileriyle birlikte bu seçimlerde yüksek oktanlı bir multimedya deneyimi sunmak hazırlanıyor.

İddialı yayınımız, 400 milyondan fazla Avrupalının küresel çatışma ve ekonomik çalkantıların ortasında sandık başına gittiği bu dönemde yüksek riskleri yansıtacak ve kıtanın çok dilli seçmenlerinin bloğun siyasi öncüleri, düşünce liderleri ve sanayicileriyle enerji, iklim, sağlık, göç ve güvenlik gibi sıcak gündem konularını tartıştığı benzersiz bir mercek sunacak.

Benzersiz çok katmanlı ortak dijital ve televizyon yayını, oyundaki kilit konulara çok platformlu bir odaklanma imkanı doğuracak ve kuzeyden, güneyden, doğudan ve batıdan ilk kez oy kullanacak seçmenlerin deneyimli politikacılarla tanışıp onlara meydan okuyabilecekleri, umutlarını ve endişelerini ifade edebilecekleri, potansiyel çözümleri tartışabilecekleri ve hangi seçeneklerin sunulduğunu açıkça görebilecekleri bir sahne sağlayacak.

Yayınımız, ankete kadar olan süreci, seçim gününü gerçek zamanlı sonuç yorumlarıyla takip edecek ve sonuçların etki ve sonuçlarına ilişkin kapsamlı analizlerle birlikte TV, web sitesi, uygulama, Youtube, sosyal medya veya messenger gibi tüm tercihlere uygun medya kanallarını kapsayacak.

Seçim öncesinde, önemli televizyon programlarıNdan ‘Brussels je T’aime’ ve ‘Global Conversation’ seçim özel formatlarına dönüştürülecek ve önemli siyasi, iş dünyası ve sivil toplum liderleri arasındaki mücadeleye tanıklık edecek. Yenilikçi bir formatta, milletvekilleri siyasi hedeflerini televizyonda anlık olarak anlatma şansına sahip olacak.

Euronews televizyon tartışmaları, Avrupa’daki önemli bürolarımızda ulusal konulara odaklanacak ve Avrupa başkentinde önemli bir tartışmayla sonuçlanacak. Bu arada sahadaki muhabirler kıta boyunca üç tren yolculuğunun izini sürerken Avrupa’nın sokaklarından ve meydanlarından manzaraları ön plana çıkaracak.

İnternet ve televizyon muhabirleri düzenli olarak seçimin işleyişini anlatan bilgiler aktaracak. ‘Cube’ yayınımız, internet üzerinden yapılan çarpıtmalara karşı verilmesi beklenen mücadeleyi önceden haber vererek, yayın organlarındaki yanlış bilgilerin en güncel analizini sunacak.

Euronews, ulusal anketlerin bir araya getirildiği ve seçmenlerin etkileşime girerek kendi ülkelerindeki tahminleri kendi oy verme niyetleriyle karşılaştırabilecekleri özel bir site sunacak.

Euronews, IPSOS ile ortaklaşa olarak, aynı anket enstitüsü tarafından 18 Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen anketlere dayanarak Avrupa Parlamentosu’ndaki sandalyeler için özel bir projeksiyon sunacak. Aylık 30 milyondan fazla tekil ziyaretçimizin erişebileceği interaktif bir mini site ile tamamlanacak olan bu özel anketin ön gösterimi için 19 Mart’ta Euronews On Air canlı yayınında katılın.

Özel seçim gecesi programı, ülke ülke gerçek zamanlı sonuçlar sunacak ve bunları birleştirerek nihai sonucu, oylamanın etkisine ve gelecekteki parlamento, komisyon ve konseyin yapısına nasıl dönüştüğüne dair geniş kapsamlı analizlerle ortaya çıkaracak.

Avrupa, geleceği belirleyecek oylamaya doğru geri sayarken önümüzdeki 100 gün boyunca vazgeçilmez rehberiniz Euronews olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.