enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
07:07 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
06:44 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
06:25 DMM’den “sınırda kaçak geçiş” iddialarına yalanlama
06:00 ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın , “Güçlü bir katılım bankacılığını çok önemsiyoruz”
04:16 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
03:18 EÜ’de Ramazan Huzuru: İftar sofrası tasavvuf musikisi ile taçlandı
02:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Ülkemizin geleceğinde benzer acıları üretecek hiçbir müdahale zemini, hiçbir vesayet odağı kalmamıştır.”
01:09 Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat
14:58 ABD ve İsrail İran’a saldırı başlattı: Körfez’de tansiyon yükseliyor
14:18 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:44 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:19 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
11:00 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ASEE Grup’un 2022 yılının üçüncü çeyreğindeki satış gelirleri yüzde 53 arttı

ASEE Grup’un 2022 yılının üçüncü çeyreğindeki satış gelirleri yüzde 53 arttı
09.11.2022
A+
A-

ASEE Türkiye ve Payten Türkiye’nin bağlı bulunduğu Asseco South Eastern Europe (ASEE) Grup, 2022 yılının üçüncü çeyreğine ait finansal sonuçlarını açıkladı.

fatihmem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/10/254687/...Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, ASEE Grup’un satış gelirleri 2022’nin üçüncü çeyreğinde 2021 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 53 artarak 88,1 milyon euroya yükselirken Payten’in satış gelirleri yüzde 59 artarak 42,3 milyon euroya ulaştı.  Üçüncü çeyrekte satış gelirlerinde en büyük artış ödeme çözümlerinde (15,6 milyon euro) gerçekleşirken bunu özel çözümler (9 milyon euro) ve bankacılık çözümleri (3,3 milyon euro) takip etti. static.daktilo.com/sites/77/uploads/2022/08/24/ase...ASEE Yönetim Kurulu Başkanı Piotr Jelenski finansal sonuçlarla ilgili açıklamasında, “ASEE Grup’un 2022 yılının üçüncü çeyreğindeki güçlü finansal performansı, faaliyet kârının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11 oranında artmasına katkıda bulundu. Bu artış başta POS ile ilgili hizmetler olmak üzere ödeme çözümlerinin ve bankacılık çözümlerinin güçlü performansından kaynaklandı.” dedi. Ödeme çözümleri (Payten)Finans sektörü başta olmak üzere tüm şirketler için kartlı ve kartsız işlemleri destekleyen kapsamlı ödeme çözümleri sunan Payten’in satış gelirleri ise 2022 yılının üçüncü çeyreğinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla 15,6 milyon euro (yüzde 59) artarak 42,3 milyon euroya yükseldi.

Üçüncü çeyrekte satış gelirlerindeki artış tüm iş kollarında gerçekleşirken en büyük büyüme POS ile ilgili hizmetlerde (8,8 milyon euro) kaydedildi. Bunu ATM ile ilgili hizmetler (5,8 milyon euro) izledi. Bankacılık çözümleriBankacılık çözümleri satış gelirleri 2022 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla 3,3 milyon euro (yüzde 28) artarak 15 milyon euroya ulaştı. Bu artış çoğunlukla temel bankacılık sistemleri (0,5 milyon euro), çok kanallı çözümler (1,7 milyon euro) ve güvenlik çözümlerinden (1 milyon euro) kaynaklandı. Özel çözümler2022’nin üçüncü çeyreğinde özel çözümlerin satış gelirleri de bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla 9 milyon euro (yüzde 47) artarak 28,4 milyon euro oldu. Bu artış kısmen trafik yönetimi ve BPM çözümleri sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin sonuçlarının konsolidasyonundan kaynaklandı. En büyük organik büyüme Romanya operasyonları ve daha küçük ölçekte Sırbistan operasyonların üçüncü taraf çözümleri kapsamındaki faaliyetlerinden sağlandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.