enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:25 Enerji, gıda ve finans piyasalarında “savaş” depremi
11:51 Van’da 5,2 büyüklüğünde deprem oldu
17:37 Akademik özgürlük, devlet politikası ve kurumsal temsilin sınırları: Gzoyan Tartışması üzerine değerlendirmeler
16:35 A Milli Takımın Dünya Kupası maç tarihi nedeniyle; (LGS) sınavı tarihi 13 Haziran Cumartesi gününe çekildi.
15:53 Adalet Bakanı Gürlek, “Terörsüz Türkiye vizyonu, milli birlik ve kardeşlik ruhunun en güçlü tezahürüdür”
14:39 U-14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçlarında Temsilcilerimiz Yalova ve Uşak’ta Takıldı.
14:33 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Kuzey Makedonya’da üst düzey temaslarda bulundu
14:25 Bakan Çiftçi’den, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile valiliklere “Basın Kartı” konulu yazın
11:05 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’na takılanlar…
10:30 Otomotiv endüstrisi, mart ayında 3,3 milyar dolarla en fazla ihracata imza atan sektör olarak kayıtlara geçti.
00:26 Sosyal medyaya düzenlemesi: Sosyal ağ sağlayıcı, 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak
21:32 Kafkasya’da Görünmeyen Güç Çekişmesi: Azerbaycan-İran
20:50 Adalet Bakanı Gürlek, “Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz.”
20:34 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Amacımız farkındalık gününü farkındalık ayına yaymak”
19:33 Engel oranı yüzde 40 ve üzeri olan ortopedik engelleri nedeniyle ÖTV istisnası uygulanacak
23:27 A Milli Takım Dünya Sahnesinde: Kosova’da Zafer, Rota Amerika!
22:55 Bakan Çiftçi: APP plakalar terör ve uyuşturucu suçlarında kullanılıyor
22:24 Araçlardaki ses ve görüntü sistemleri için yönetmelik geliyor
22:12 Adalet Bakanı Gürlek: “FETÖ Terör Örgütüne karşı ülkemizin kararlılıkla mücadelesi devam etmektedir”
21:40 Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, “2003’ten beri Türkiye, yatırım açısından güçlü bir konum elde etti.”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Anne Bebek Fuarından, Örnek Sürdürülebilirlik Uygulaması

Anne Bebek Fuarından, Örnek Sürdürülebilirlik Uygulaması
18.02.2026
A+
A-

* Bu yıl 44’üncüsü düzenlenecek olan CBME Türkiye, sürdürülebilirlik alanında örnek bir uygulamaya imza atıyor.

* İşte detayı!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

CBME Türkiye Fuarı 2024 | Fuar Bilgi Merkezi

İSTANBUL, 18 ŞUBAT 2026  –Bu yıl 44’üncüsü düzenlenecek olan CBME Türkiye, sürdürülebilirlik alanında örnek bir uygulamaya imza atıyor.

Anne-bebek dostu yenilikçi ürünler CBME Türkiye Fuarı'nda tanıtılacak - Ordu Gazete

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’n haberine göre, Fuar, belirli metrekareler altındaki katılımcı stantlarının tamamen geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşmasını şart koşuyor. Uygulama sayesinde hem atık malzemede, hem de iş gücünde büyük oranda tasarruf sağlanıyor. Fuar alanında kullanılan halılar ise, yardıma muhtaç hayvanların sahiplendirilene kadar güvenle yaşayabilecekleri geçici bir yaşam alanı sağlayan Kurtaran Ev’e bağışlanıyor.

Anne-bebek fuarı... 15 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı

2025’teki fuarda kurulan stantların yarıya yakını bu kriteri karşılarken, ileride metrekare fark etmeksizin CBME Türkiye’nin büyük bölümünde geri dönüştürülebilir stantların kullanılması hedefleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.