enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:10 Emlak Konut’tan faizsiz ‘Hoş Geldin Evim Kampanyası’
00:09 Toplumsal Fayda Hikâyeleri’nde bu hafta: Pfizer Türkiye
00:08 Gazze Barış Kurulu Vaşington’da toplandı
00:07 Ömer Çelik: Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefimize ilerliyoruz
00:06 MSB’den Yunanistan’ın Girit’teki hidrokarbon faaliyetlerine tepki
00:05 Avrupa Haberleri / NATO 3.0 Döneminde Çok Vitesli Avrupa’nın Dönüşümü
00:04 ABTTF: Hoş geldin Ramazan-ı Şerif!
00:03 Karda, sıcakta, çöl fırtınasında Türk SİHA’ları: Dünyanın gözü BAYKAR’da
00:02 İddia: ABD ordusu cumartesi gününden itibaren İran’a saldırıya hazır
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Erdoğan ve İletişim Başkanı Duran’dan ramazan mesajı
13:19 “Bu Dünyadan Bir Akıncı Geçti”
00:31 Daha temiz bir çevre için ortak mücadele; İzmit Körfez’i deniz dibi araç lastiğinden temizlendi
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, bugün Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Vaşington’da
00:13 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’dan “Ramazan ayı özümüze dönüşün vaktidir”
00:12 Hollanda Fahri Konsolosumuz Titus Kramer, bir yasa konusunda hükümeti uyardı…
00:11 İşsizlik 12 çeyrektir tek hanede
00:10 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in ‘Sabah Kahvesi’nde I Orada Neler Oluyor!
00:09 KOTO ve KOSAD’dan ‘Kredi Süreçlerinde Sigorta Dayatmalarına Karşı’ ortak duruş
00:08 Erdoğan’ın Etiyopya Ziyareti ve Bölgesel Etkisi
00:07 ASKİ’ye “içme suyu havzasında kirlilik” cezası ve suç duyurusu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Akıllı KOBİ, üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye erişti

Akıllı KOBİ, üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye erişti
26.07.2024
A+
A-

Türkiye ekonomisi gücü çok büyük oranda KOBİ’lere dayanıyor. Türkiye’deki tüm işletmelerin yüzde 99,8’ini oluşturan KOBİ’ler, toplam istihdamın yüzde 77’sini ve katma değerin yüzde 27’sini yaratarak ekonomiye değer katıyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Kobi İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel TÜHA Haber’den Gazeteci Ulaş Dağlıoğlu‘na yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde hayata geçirilen Akıllı Kobi’nin üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye eriştiklerini ve Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdikleri konferanslarla 60 KOBİ’ye 600 bin TL üzeri değerde dijitalleşme çözüm paketlerini ücretsiz olarak sağladıklarını söyledi.

KOBİ’lerin karşılaştığı en büyük zorluklardan birinin finansmana erişim olduğunu belirten Ümit Öncel, Finansman kaynaklarına ulaşmanın hem maliyetli hem de süreçleri uzun olduğu durumlarda KOBİ’lerin yatırım yapmasını ve büyümesini zorlaştığına dikkat çekti.

Akıllı Kobi İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel şunları söyledi:

“Diğer önemli engel ise tüm dünyada etkisi her geçen gün daha da fazla hissedilen dijital dönüşüme ayak uydurmak konusunda yaşanan zorluklar. Teknolojinin hızlı gelişimi KOBİ’lerin dijital araçları kullanmayı öğrenmesini ve işletmelerini bu değişime adapte etmelerini zorunlu kılsa da kendilerine uygun dijital dönüşüm çözümlerini ayırt edememek bu süreçte KOBİ’lerin dönüşüm hızını büyük oranda yavaşlatıyor. Akıllı KOBİ, dijital dönüşüm başta olmak üzere, yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik gibi konularda KOBİ’lerin bilgi, rehberlik ve kendilerine uygun, doğru araç-gerece ulaşmalarını sağlıyor”.

Akıllı Kobi İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde hayata geçirilen Akıllı Kobi’nin üç yılda 300 binin üzerinde KOBİ’ye eriştiklerini ve Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdikleri konferanslarla 60 KOBİ’ye 600 bin TL üzeri değerde dijitalleşme çözüm paketlerini ücretsiz olarak sağladıklarını açıkladı.

“KOBİ’leri Türkiye’nin dijital dönüşümünün bir parçası olmaya davet ediyoruz”
Akıllı KOBİ İcra Kurulu Üyesi Ümit Öncel, TOBB’un himayesinde Akıllı KOBİ’nin Türkiye’nin kalkınma hamlesinde önemli bir rol oynamayı ve KOBİ’leri güçlendirerek ülke ekonomisinin daha da gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyleyerek: “Akıllı KOBİ Platformu’nun sunduğu imkanlarla KOBİ’ler, potansiyellerini tam anlamıyla kullanarak daha hızlı büyüme imkanı yakalıyor ve ülke ekonomisine sağladıkları katkıları daha üst seviyelere çıkartabiliyor. KOBİ’lere sunduğumuz tüm bu destek ve katkıların etkisiyle, daha güçlü KOBİ’lerle gelecek çağa damgasını vuracak Türkiye’nin inşasında payımız olduğu için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu vesileyle TOBB’a kayıtlı olan 2 milyon KOBİ’mizi Akıllı KOBİ Platformu’na üye olarak Türkiye’nin dijital dönüşüm seferberliğinin bir parçası olmaya, Akıllı KOBİ’yi sosyal medya hesaplarından takip ederek güncel etkinliklerden, KOBİ’lere özel kampanyalardan, yayın ve içeriklerden haberdar olmaya davet ediyoruz” dedi.

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter ...

Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.