enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:26 Sosya
21:32 Kafkasya’da Görünmeyen Güç Çekişmesi: Azerbaycan-İran
20:50 Adalet Bakanı Gürlek, “Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz.”
20:34 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Amacımız farkındalık gününü farkındalık ayına yaymak”
19:33 Engel oranı yüzde 40 ve üzeri olan ortopedik engelleri nedeniyle ÖTV istisnası uygulanacak
23:27 A Milli Takım Dünya Sahnesinde: Kosova’da Zafer, Rota Amerika!
22:55 Bakan Çiftçi: APP plakalar terör ve uyuşturucu suçlarında kullanılıyor
22:24 Araçlardaki ses ve görüntü sistemleri için yönetmelik geliyor
22:12 Adalet Bakanı Gürlek: “FETÖ Terör Örgütüne karşı ülkemizin kararlılıkla mücadelesi devam etmektedir”
21:40 Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, “2003’ten beri Türkiye, yatırım açısından güçlü bir konum elde etti.”
21:10 2025’te Rusya ve BDT pazarında Türkiye’nin medikal, kayak ve konaklama turizmine ilgi yükseldi
20:43 KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu’ndan İstanbul Valiliği’ne ziyaret
15:00 Kocaeli’de Geçen Hafta Yaşananlar…
14:56 Fly The Moon-AŞK ve DANS adlı “Engelsiz Sanat” Gösterisi Kocaeli’nde büyüledi
13:02 13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası sona erdi
12:36 Kocaeli’de bir Nisan şakası değil: Ekmek 20 TL, “Gizli Zam”ın Altyapısı Hazır!
12:10 Hayaller ve Balon Siyaseti
11:54 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisinin 20. yılının kutlandığı ve Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği rezidansında gerçekleştirilen resepsiyonda konuştu.
11:01 A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası fikstürü
13:14 Kurumlar vergisi mükellefleri, 2025 hesap dönemine ait beyannamelerini 1-30 Nisan tarihlerinde verebilecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Adalet Bakanı Gürlek, “Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz.”

Adalet Bakanı Gürlek, “Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz.”
02.04.2026
A+
A-

*Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samsun’da 18 mirasçının taraf olduğu 46 yıllık uyuşmazlığın 28 günde arabuluculuk ile çözüme kavuşturulduğunu anımsattı.

* İşte detayı!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bakan Gürlek: Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye devam edeceğiz

Adalet Bakanı Akın Gürlek

ANKARA, 02 NİSAN 2026 – Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samsun’da 18 mirasçının taraf olduğu 46 yıllık uyuşmazlığın 28 günde arabuluculuk ile çözüme kavuşturulduğunu anımsattı.

Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biri olan arabuluculuğun, tarafları mahkeme koridorlarında yıpratmadan, daha hızlı, etkin ve dostane çözümler sunarak toplumsal barışa katkı sağladığını vurgulayan Bakan Gürlek’in mesajı şu şekilde:

DOSTANE ÇÖZÜMLER SUNULARAK TOPLUMSAL BARIŞA KATKI SAĞLANIYOR

“Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biri olan arabuluculuk; tarafları mahkeme koridorlarında yıpratmadan, daha hızlı, etkin ve dostane çözümler sunarak toplumsal barışa katkı sağlamaktadır.

Samsun’da 18 mirasçının taraf olduğu 46 yıllık uyuşmazlığın 28 gün gibi kısa bir sürede çözüme kavuşturulması, arabuluculuğun yargı süreçlerindeki etkinliğini açıkça ortaya koymaktadır.

Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin kapsamını genişletmeye ve uygulama alanını daha da güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.