enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:17 Demir Perdenin Ardında: Yıkılışının 36. Yılında Berlin Duvarı ve Dönüşen Dünya
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Şerif ile görüştü
00:12 Bakan Kurum, “Karabük Afet Konutları Temel Atma Töreni”nde konuştu…
00:09 Bakan Göktaş, “Türkiye’nin sosyal yapısını daha dirençli bir hale getireceğiz.”
00:08 Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının “Ev Sahibi Türkiye” başvuruları,10 Kasım Pazartesi günü başlayacak…
00:04 Adalet Bakanı Tunç, “Adaleti, herkese hak ettiğini vermek”
00:03 Türkiye, üst üste 3. kez UNESCO Yürütme Kurulu üyeliğine seçildi
00:03 Bakan Işıkhan: Lösemili çocuklarımızın tedavisinde kullanılan 77 ilacı karşılıyoruz
12:09 Amsterdam, Amsterdam olalı böyle bir gece yaşamadı: Cim bom tezahüratı Büyükelçimiz ile daha da gürleşti… 
00:12 Okullarda ara tatil dün başladı…
00:10 Türkiye’de 1 Nisan 2026’dan itibaren 5G teknolojisiyle, köklü değişikliklerin yaratması bekleniyor…
00:10 TBMM Başkanlığına, aralarında Özgür Özel’in de bulunduğu 12 milletvekili hakkında 18 dokunulmazlık dosyası sunuldu.
00:08 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, “Türkiye-Somali İlişkileri: Çok Boyutlu Bir Ortaklık Modeli” başlıklı rapor yayımladı…
00:05 Hollanda Parlamentosu’nun, Türkiye seçimleri için oy kullanan Türklere yasak getirme önerisine tepki…
00:05 Türkiye’de “sığınak” yönetmeliği güncellendi: Tüm yeni binalarda zorunlu olacak
00:04 TÜİK Açıkladı: Sanayii Sektöründe, en çok tüketilen enerji kaynağı elektrik
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “İklim değişikliğiyle mücadelede, güney ve kuzey arasında bir köprü rolü üstlenmeye hazırız”
00:03 AK Parti’nin iktidara gelişlerinin 23. yıl dönümü dolayısıyla “#SizBunuOkurken” isimli kampanya
00:01 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) dar gelirli vatandaşlar için 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edilecek…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yunanistan’ın skandal uygulamasına tepki yağdı

Yunanistan’ın skandal uygulamasına tepki yağdı
13.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Galatasaray Futbol Takımı, Olympiacos ile oynanacak özel maç için gittiği Yunanistan’da PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle geri dönme kararı aldı. Yunanistan’ın bu ayrımcı kararına Türkiye’den tepki geldi.

 Olimpiacos ile oynanacak hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray, PCR testlerinin kabul edilmemesi ve Yunan yetkililerin tavırlarından dolayı İstanbul’a dönüş kararı aldı.

Galatasaray’a karşı uygulanan bu tavra Türkiye’den tepkiler art arda geldi.

Bakan Kasapoğlu, Yunanistan’ı kınadı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik sergilenen tutumu kınadı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, “Hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Spor Kulübü’müzün karşılaştığı tutum üzerine, kulüp başkanı Burak Elmas ve Fatih (Terim) Hoca ile telefonda görüşerek yanlarında olduğumuzu ifade ettim. Galatasaray’ın karşı karşıya kaldığı bu ilkel tavrı şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu’ndan Yunanistan’a tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik centilmenlik dışı tutuma tepki gösterdi.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından, “Bugün Galatasaray Futbol Takımımızın Yunanistan’da karşılaşmış olduğu iyi niyetten ve centilmenlikten uzak muamele kabul edilemez. Tüm takımlarımızın her zaman yanındayız!” mesajını paylaştı.

Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı, Yunan yetkililerin yeni tip koronavirüs (COVID-19) testlerini kabul etmemesi ve sergiledikleri kaba davranışlara tepki olarak Atina’dan geri dönme kararı almıştı.

“Yapılan saygısızlık asla kabul edilemez”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik tutuma tepki gösterdi.

Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Yunanistan’ın, Galatasaray Spor Kulübü’ne dönük kötü muamelesini şiddetle kınıyoruz. Kötü niyet ve kabalığın sportmenlikte yeri yoktur. Galatasaray dünyada yeri olan büyük bir takımımızdır. Yunan otoriterlerinin yaptığı saygısızlık asla kabul edilemez. Yunan makamlarının Galatasaray’a yaptığı saygısızlık sadece kendilerine yakışmıştır. Dostluk ve sporla ilgisi olmayan, her bakımdan yakışıksız davranışlarını not ediyoruz.”

Türkiye Futbol Federasyonundan Yunanistan’a tepki

Türkiye Futbol Federasyonu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik tutuma tepki gösterdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, “Galatasaray kafilesinin istenen tüm prosedürleri yerine getirmesine rağmen Atina’ya indikten sonra karşılaştığı davranışlar kabul edilemez. Yunan makamlarının sporun ruhuna yakışmayan bu tutumunu kınıyor, Galatasaray Kulübü’müzün yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” denildi.

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.