enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeni bir parti daha geliyor! Binası dahil hazırlıklar tamam!

Yeni bir parti daha geliyor! Binası dahil hazırlıklar tamam!
28.10.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Büyük Birlik Partisi’nden ayrılanlar tarafından başlatılan Milli Yol Hareketi’nin partileşme tarihi netleşti.

Yurtta sulh, cihanda sulh(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Ortadoğu‘den aktardığı İrem Nur KAYA’nın haberine göre, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kuruculuğunu yaptığı Büyük Birlik Partisi’nin bugünkü yönetimine çeşitli eleştiriler yönelterek partiden ayrılan bir grup, yeni parti kurma hazırlıklarını tamamladı. Remzi Çayır öncülüğündeki ekip, Ankara’da genel merkez binasını tuttu. Kasım ayında resmiyete dökülecek partinin aynı ay kapılarını açacağı belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ’TA TOPLANTI DÜZENLEDİLER

BBP’den ayrılanların oluşturduğu Milli Yol Hareketi, Kahramanmaraş’ta düzenlediği bir programla halkla buluştu. Bir düğün salonunda geçekleşen programda konuşan Milli Yol Hareketi’nin sözcüsü Remzi Çayır, mevcut sistemin değişmesi, herkese hesap verebilen, adalete güvenin olduğu bir sistemin gelmesi gerektiğini söyledi. Ülke yönetiminin de şeffaf olması gerektiğini ifade eden Çayır, “İlk hesap veren parti bizim parti olacak. İnternet sitesinde para nereden gelmiş, nereye harcanmış hepsini tek tek oraya yazacağız ki halkımız da bilsin. Hesap vermeyen bir yönetim olur mu? Allah’ın izniyle biz, alnımız açık, heybelerimiz dolu yola çıktık. Sizlerden dua, destek istiyoruz. Allah nasip ederse kasım ayı içerisinde arkadaşlarımızı Ankara’da toplayacağız. Sonra, partileşme kararı çıktığında da partileşeceğiz. Şu an Ankara’da 5 katlı yer tuttuk” dedi.

“YAZICIOĞLU’NUN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bugüne kadar 60’ın üzerinde il gezdiklerini ve gittikleri yerde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını ifade eden Remzi Çayır, şöyle devam etti:

“Millet mertliğe, dürüstlüğe, insanlığa, adalete susamış. Millet ‘Birisi çıksa da bir gerçeği söylese ve gerçeği bu toplumla buluştursa. İşte o insanlar biziz. Umutsuzluğa gerek yok. Tayyip beyden sonra ne mi olurmuş? Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir hikayesi var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Bir rüyam var, bir hayalim var’ dediği bir yolculuğu vardı, o yolculuğu tamamlamak üzerimize farz. O yolu yürümek ve onun ideallerini devlete ulaştırmak için sizin yardımınızla, sizin desteğinizle yürüyeceğiz. Hakkınızı helal edin. Hiç usanmayacağız, her kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin bizim yolumuzu kimse kesemeyecektir Allah’ın izniyle.”

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.