enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Teşkilat akademilerini asla sıradan bir eğitim faaliyeti olarak görmüyoruz”
22:39 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
21:01 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı: Bölgesel kuraklıkların şiddeti artıyor.
11:39 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:23 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:11 Şimdi de ‘yangın’ bölücülüğü: Canhıraş mücadeleye rağmen ‘İzmir memleket değil mi?’ provokasyonu
09:06 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, eski belediye başkanı Tunç Soyer tutuklandı.
07:48 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
04:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:58 Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.
00:39 Küba ve Sömürgecilik
00:32 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:25 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:01 Muğla Büyükşehir Belediyesi, ülke genelinde artan orman yangınlarına karşı tüm birimlerini teyakkuza geçirdi
23:29 ABD ve Suriye Dışişleri Bakanları kimyasal silahlar, yaptırımlar ve ‘İran’ın müdahalesini’ görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

VII. Bölgesel Kalkınmada Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu

VII. Bölgesel Kalkınmada Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu
14.10.2024
A+
A-

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) çalışmaları kapsamında “VII. Bölgesel Kalkınmada Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu” düzenlenecek. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Sempozyum 28 – 29 Kasım 2024 tarihlerinde Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde çevrimiçi olarak yapılacak.

VII. Bölgesel Kalkınmada Üniversitelerin Rolü: Kırklareli’nin Geleceği Sempozyumu’na bildiri gönderimi için son tarih 17 Kasım 2024 olarak açıklandı.

Bu etkinlikte sivil toplum kuruluşları, özel sektör, kamu sektörü ve girişimcilerin çalışmaları değerlendirilecek.

Sempozyuma gönderilen tüm özetler, titiz bir hakem değerlendirme sürecinden geçirilecek ve kabul edilen özetler sözlü sunum olarak programa dahil edilecek.

Sempozyumda sunulan bildiriler, kongre özet kitapçığında basılacak olup, tam metin bildiriler ISBN numarasına sahip bir kitapta veya makale olarak yayınlanma imkânı bulacak.

SEMPOZYUM TEMALARI

  • Eğitim, sosyal yaşam, sağlık
  • İş gücü, istihdam
  • Kentleşme
  • Gıda, tarım ve hayvancılık
  • Sanayi ve ticaret
  • Tarih, kültür, turizm, coğrafya
  • Yenilenebilir enerji
  • ARGE ve inovasyon
  • Kırsal kalkınma, altyapı
  • Sosyal ve beşerî kalkınma
  • Yeşil büyüme
  • Göç, demografik hareketlilik
  • Sosyal hizmet, kent sosyolojisi
  • Yerinden yönetim
  • Doğal yaşam
  • Diğer

Sempozyumun resmi dilleri İngilizce ve Türkçe olacak. Özetler ve sunumlar her iki dilde de yapılabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.