enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Vali Masatlı’nın Başkanlığında Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı

Vali Masatlı’nın Başkanlığında Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı
22.11.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Amasya Valisi Mustafa Masatlı, İl genelinde kış mevsiminde alınması gereken trafik tedbirlerinin karara bağlandığı toplantıya Başkanlık etti.

Toplantıda Amasya Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Karayolları Şube Şefliği başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarından yetkililer yer aldı.

Vali Mustafa Masatlı, toplantının başında yaptığı konuşmada, kış mevsiminde trafikte yaşanan olumsuzlukları en aza indirmek, can ve mal kaybını önlemek amacıyla toplantı yapıldığını belirtti.

“Bilindiği gibi kış şartlarında trafik akışında zaman zaman olumsuzluklar yaşanmakta ve kazalar meydana gelmektedir” diyen Vali  Masatlı  alınacak tedbirler ve sürücülerin bilinçlendirilmesiyle yaşanan kazaları en aza indirmenin  mümkün olduğunu açıkladı.

Vali Mustafa Masatlı, şunları söyledi:

“Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğümüzün koordinesinde alınması gereken tedbirleri gözden geçirerek, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek için gerekli planlamaları yapacağız. Bu noktada tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışarak, alınacak kararlara uyması önem taşımaktadır.”

Vali Masatlı’nın konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından da bir sunum yapıldı.

Sunumda genel olarak kurumların görev ve sorumlulukları, tedbirlerin kapsamı, Amasya’da trafik güvenliği açısından riskli yollar ve bölgeler yer aldı. Sunumdan sonra katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantıda çeşitli kararlar alındı.

Alınan kararlara göre, şehiriçi ve şehirlerarası yollarda buzlanmanın önlenmesi ve karla mücadele için gerekli hazırlıklar yapılacak, trafik işaret ve levhaları gözden geçirilerek varsa eksiklikler giderilecek, sürücülerin bilinçlendirilmesi amacıyla yerel basın ve broşürlerle bilgilendirme yapılacak, şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçların kar lastiği kullanım zorunlulukları denetlenecek ve okul servisleri ile diğer servis araçlarının denetimleri sıklaştırılacak.

Vali Mustafa Masatlı toplantının sonunda ayrıca, bu yıl hizmete giren Amasya Çevre Yolunda tedbirlerin tekrar gözden geçirilmesini talimatlandırarak, sürücüler için risk oluşturabilecek tünel giriş çıkışları ile bağlantı yollarında gerekli planlamaların yapılmasını istedi. (AMASYA)

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Kasım 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.