enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:36 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
22:01 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
20:51 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:08 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
18:00 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
10:26 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
09:07 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:37 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:54 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:43 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:49 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:22 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:01 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
09:52 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ukrayna İçişleri Bakanı: Ülkede sert karantina tedbirleri uygulanmalı

Ukrayna İçişleri Bakanı: Ülkede sert karantina tedbirleri uygulanmalı
27.11.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Ukrayna’da son günlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının hızla artmasıyla ülke genelinde katı önlemlerin alınması yeniden gündeme geldi. Bir televizyon kanalında konuşan Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, ülke genelinde katı bir karantinanın uygulaması gerektiğini ifade etti.

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, Ukrayna 24 televizyon kanalında yaptığı konuşmada, koronavirüs salgınının yayılmasını yavaşlatmak için ülke genelinde üç veya dört haftalık katı karantina tedbirlerin uygulanmasını gerektiğini savundu. Avakov, Ukrayna Bakanlar Kurulu bu konuyu incelediğini belirtti.

UKRAYNA’DA YENİDEN KORONAVİRÜS KARANTİNASI MI?

Bakan Avakov, “Benim şahsi görüşüm; katı karantina en kısa zaman içinde uygulanmalı. Üç veya dört haftalık bir süre için.” dedi. Karantinanın Ukrayna genelinde uygulanması gerektiğini belirten Bakan, “Hazır olduğumuz zaman; bunun da en yakın zamanda olacağını umuyorum… Derhal katı karantina uygulanmalı ve salgını durdurmalıyız. Ukraynalıların sağlığını korumamız ve her gün 200’den fazla vefat vakaların olduğu durumdan uzaklaşmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere, Ukrayna’da 25 Kasım 2020 tarihinde 15 bin 331 yeni vakanın tespit edilmesiyle ülkede günlük vaka sayısında yeni bir rekora ulaşıldığını bildirilmişti.

https://qha.com.tr/haberler/ukrayna-icisleri-bakani-ulke-genelinde-kati-karantina-tedbirleri-uygulanmali/

[TÜHA Haber Ajansı, 27 Kasım 2020]

Pelin Çift İle Gündem Ötesi‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cuma saat 00.15’te TRT 1 Ekranlarında.. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.