enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 “İBB borsası” iddialarına adı karışan avukat Mücahit Birinci, AK Parti üyeliğinden istifa etti.
10:38 Kamu çalışanlarının ülke genelinde yaptığı bir günlük iş bırakma eylemi, İZBAN seferlerini de etkiledi…
08:52 Şok şok şok. Denk’te Büyük Deprem: Yönetim Kurulu istifa etti, kaptanlık Kuzu’da
07:53 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
07:52 ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krizle ilgili Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu
07:50 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
07:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
07:38 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
07:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
07:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
07:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
07:21 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
07:15 Türkiye’de kardiyovasküler hastalıklara bağlı ölümler Avrupa ortalamasının üzerinde
07:14 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
07:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
07:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
07:01 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
18:17 Yine Hakem Kararları…!!!
11:01 Marmara Depremi’nin 26. Yılında AKUT VAKFI’ndan Depremlere Karşı Önlem Çağrısı
07:37 Koridorun Sahipleri: Trump Rotası ile Kim Kazandı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye: Rusya’ya uçuşlar başlıyor

Türkiye: Rusya’ya uçuşlar başlıyor
16.07.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye ile Rusya arasında koronavirüs salgını nedeniyle durdurulan uçuşların 15 Temmuz itibarıyla yeniden başlatılması konusunda Moskova ile anlaşıldığını açıkladı.

(TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı’nın (DW,dpa)’ya dayandırdığı haberine göre,Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 15 Temmuz’dan itibaren Rusya ile uçuşların başlatılması konusunda Moskova ile mutabık kaldıklarını duyurdu.

Anadolu Ajansı’na konuşan Karaismailoğlu, koronavirüs salgını sürecindeki normalleşme döneminde uçuşların yeniden başlatıldığı ülke sayısının böylece 32’ye yükseldiğini belirtti.

Rus havayolu şirketi: Bize bilgi ulaşmadı

TASS haber ajansı ise Rus havayolu şirketlerinin henüz Rusya Ulaştırma Bakanlığından bu yönde bir bildirim almadığını duyurdu. Rus ajansına konuşan bir havayolu şirketi yetkilisi, “Ulaştırma Bakanlığından herhangi bir bilgi almadık” dedi.

Salgın nedeniyle iki ayı aşkın süre uluslararası uçuşları durduran Türkiye, 11 Haziran’da 31 ülkeyle seferleri yeniden başlatmıştı.

2019 yılında Türkiye’ye en fazla turist gönderen ülke Rusya oldu. Açıklanan resmi verilere göre, Türkiye 2019’da 7 milyonun üzerinde Rus turist çekti. Rusları, 5 milyon turist ile Almanya izledi.

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının kaydedildiği 11 Mart’tan bu yana yaklaşık 215 bin vaka görülürken 5 bin 402 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Bir günde kaydedilen yeni vaka sayısı, dün bir ayı aşkın süre sonra ilk kez binin altına düştü.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Temmez 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.