enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:39 Batı’ya Uzak, Belirsizliğe Yakın: Gürcistan’da Kırılma Dönemi mi?
07:55 Gazeteci İlhan KARAÇAY: Gazeteciliğin Talihsizliği ve Vefasızlık!
07:48 Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler?
07:47 İsrail Gazze’deki vahşetin görülmesini istemiyor
07:41 Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’na, 246 subay alınacak…
07:18 Bakan Uraloğlu, “Altyapı konusunda yaptığımız yatırımlar ülkemizin geleceğine mühür vuruyor”
07:16 ANKASAM İnfografik “Japonya’nın Demir Leydi’si Sanae Takaichi”
07:13 Su Güvenliği: Su biterse yönetilecek bir şey kalmaz
07:12 Dr. Öğr. Üyesi Tuba Yıldız: “Suriye–Lübnan Ekseninde Tom Barrack Diplomasisi”
07:02 FUEN TAG Uluslararası STK’lar Konferansı (CINGOs) Sonbahar Genel Kurulu’na katıldı
07:01 Bosna-Hersek’in Sırp Lider Milorad Dodik ile imtihanı!
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, perdeyi Gebze’ye taşıdı…
00:57 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency Kocaeli Bölge Temsilciliği’nden Haberler!
15:56 Minguzzi cinayeti davasında karar açıklandı
15:47 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın huzurunda iki ülke arasında 4 anlaşma imzalandı.
09:49 Kahpe ASALA’nın yaptıklarını görmezden gelen Türk kökenli bir Hollanda siyasetçisi Çoşkun Çörüz’e tepki…
09:00 Dünya Meteoroloji Örgütü’ne (WMO) göre, “Hava koşulları sertleştikçe ekonomik maliyetler ve etkiler de artıyor”
07:59 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İstanbul Havalimanı’nın yıl sonu hedefi 85 milyon yolcu”
07:49 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: Türkiye kuraklık kıskacında!
07:41 Adalet Bakanı Tunç, “Cumhurbaşkanımıza maalesef ağza alınmayacak cümlelerle hakaret eden bir muhalefet anlayışı var”…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Teröre “Pençe” darbesi

Teröre “Pençe” darbesi
27.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Mehmetçik, Irak’ın kuzeyinde teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. 23 Nisan’da başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 129 terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe: Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım HarekatıIrak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Şimşek-Pençe Yıldırım operasyonları ile terör temizliği hız kesmeden devam ediyor.

Terör örgütlerinin kullandığı mağaralar tek tek yerle bir edilirken, Mehmetçik havadan ve karadan zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen teröristleri etkisiz hale getiriyor.

23 Nisan’da başlatılan ve kararlılıkla devam eden Pençe Operasyonları’nda, bugüne kadar 129 terörist etkisiz hale getirildi. Komandolar, operasyon düzenlediği bölgelerde teröristlerin inlerine girerek, kullandıkları mağaraları da birer birer imha ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı da Pençe Operasyonları’na ilişkin görüntüleri paylaşarak, “Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar her durum ve şartta terör inlerine girmeyi sürdüreceğiz” mesajı veriyor.

PKK’nın Suriye sorumlusu “Sofi Nurettin” Irak’ta etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK’nın Suriye sorumlusu “Sofi Nurettin” kod adlı terörist de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) başarılı operasyonuyla 17 Mayıs’ta Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirildi.

Operasyon son yılların en kritik operasyonlarından biri kabul ediliyor.

 

[Sofi Muhammed kod adlı terörist, 2015-2020 yıllarında, Suriye'den Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilen tüm silahlı eylem ve faaliyetlerin en tepedeki yöneticisiydi.]

[[Sofi Muhammed kod adlı terörist, 2015-2020 yıllarında, Suriye’den Türkiye’ye yönelik gerçekleştirilen tüm silahlı eylem ve faaliyetlerin en tepedeki yöneticisiydi.]]

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 27  Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.