enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:18 Zelenski Ankara’da: Bölgesel Dengelerde Diplomatik Arayış
09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti’nde…
00:59 “Futbolda bahis” iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmda 8’i tutuklu 17 hakem hakkında (MASAK) raporu hazırlandı…
00:44 Bakan Tunç: Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmaları hepimizin ortak amacıdır
00:42 Radikal Hakaret Siyasetinin Amacı Ne?
00:30 Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda, yılda yaklaşık 1 milyon 800 bin gıda analizi yapılıyor.
00:20 Yerel Yönetim Reformu Yaklaşırken…
00:16 Soykırımın yükü Gazzeli kadınların omzunda
00:15 İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüyle ilgili, otel sahibi ve bir otel çalışanı tekrar gözaltına alındı
00:07 Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung Türkiye’ye gelecek
00:05 Gazze’de 11 Ekim’de ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana İsrail’in saldırılarında hergün çocuklar öldürülüyor…
17:26 Tarihi komisyon İmralı’ya gidiyor
11:33 Türkiye’den Yunanistan’a sert tepki: Hukuksuz oldu bitti girişimleri reddediyoruz
00:57 Bakan Tekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunumunda konuştu…
00:56 Vuçiç hakkında suç duyurusu: Saraybosna’da ‘İnsan Safarisi’
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız azalıyor
00:40 Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?
00:39 Kosova’da siyasi kriz: Hükümet yeniden kurulamadı, erken seçim kapıda
00:32 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
00:26 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2026’da iki kez yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şirketlerden n’aber?

Şirketlerden n’aber?
16.12.2024
A+
A-

Corendon Airlines, Anadolu’nun en büyük 500 şirketinden biri oldu Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının sonuçları açıklandı. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Gazeteci* Aslı SÖZBİLİR’in haberine göre, Hava yolu sektörünün öncü şirketi Corendon Airlines, bu yıl 21’inci yaşına giren araştırmada zirvedeki şirketler arasında yer aldı.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketinin yer aldığı ‘Capital500’ listesinin ardından, iş dünyasının prestijli dergilerinden Ekonomist tarafından yapılan ‘Anadolu 500’ araştırmasında da yer almak bizi gururlandırdı. Avrupa’nın birçok ülkesinden Türkiye’ye en fazla turist getiren havayollarından biriyiz. Havacılık sektöründeki etkinliğimizi her geçen yıl artırıyor, filomuzu genişletiyoruz. Geldiğimiz aşamada 32 uçaklı filomuzla, 65 ülkede, 165 havalimanına ulaşarak yılda ortalama 6 milyon yolcu taşıyoruz. Antalya merkezli bir şirket olarak, misafirlerimiz için değer yaratmaya, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.”

Serra Sabancı’dan Akbank’ta hisse satışı Akbank Yönetim Kurulu üyesi Serra Sabancı, sahibi olduğu 47.404.570 Akbank (AKBNK) hissesini 61.75 TL fiyat üzerinden kurumsal yatırımcılara sattı. Serra Sabancı’nın 2 milyar 927 milyon liralık satışı sonucunda Akbank’ın yüzde 0,91 hissesi el değiştirmiş oldu. Serra Sabancı birikimlerinin bir bölümü Ak Portföy Yönetimi’nin idaresinde bulunan Herakles Serbest Özel Fonu’nda değerlendiriyor. Bu fonun tek yatırımcısı olan Serra Sabancı daha önce bir bölüm Akbank hissesini de Herakles’e devretmeşti. Perşembe sabahı KAP’a bildirilen bu satış da Herakles Serbest Özel Fonu’nun portföyünden gerçekleştirildi.

Gazeteci* Aslı SÖZBİLİR'in 'Sabah kahvesi'

Gazeteci* Aslı SÖZBİLİR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.