enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
08:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
07:58 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
07:46 Hatay Sörf Merkezi LC Waikiki sponsorluğunda yılın son sörf şenliğini gerçekleştirdi
07:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
07:19 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
07:06 İletişim Başkanı Duran, İstanbul’da1 Ocak’ta sabah namazının ardından yapılacak Filistin’e destek yürüyüşü için çağrıda bulundu
06:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu…
06:37 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu
18.07.2023
A+
A-

* Online eğitim, yayıncılık ve teknoloji çözümleri sunan yenilikçi eğitim ekosistemi tonguçWORKS tarafından bu yıl ilk defa hayata geçirilen Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi LGS’de Türkiye birincisi oldu.

* Dershanenin 64 öğrencisi yüzdelik dilimlerde yer alırken, 226 öğrencisi branş derslerinde tüm soruları doğru yanıtladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency  tonguçWORKS tarafından bu yıl ilk defa hayata geçirilen, LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan Online tonguç LGS Dershanesi, 2023 Liselere Geçis Sistemi’nde (LGS) önemli bir başarı yakaladı.

Online LGS Dershanesi’nin öğrencileri Azra Akın ve Furkan Ege Kımaz, büyük bir başarı elde ederek LGS 2023’ü 500 tam puan alıp birincilikle tamamladı. Online LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi ise 90 soruda sadece bir yanlış yaparken, iki öğrencisi toplam iki yanlış ve iki öğrencisi de toplam üç yanlış yaptı. 226 öğrenci branş derslerinde tüm soruları doğru yanıtladı. 64 öğrenci yüzdelik dilimlerde yer aldı. Dört öğrenci %0 – %0,99 yüzdelik diliminde yer alırken, %1 – %1,99 ve %2 – 2,99 dilimlerinde altışar öğrenci yer aldı.

tonguçWORKS, Dijital Eğitimde Türkiye'nin payını artırmayı hedefliyor tonguçWORKS İcra Kurulu Üyesi Tijen Armağan, “Online tonguç LGS Dershanesi’nin birinci yılında iki Türkiye birincisi çıkarmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Birinciliği kazanan öğrencilerimizi kutluyorum. LGS Dershanesiyle tüm dünyadan öğrencilerimize ulaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerimize en iyi şekilde destek olmak ve onları sınava hazırlamak üzere yanlarında olacağız” dedi. Online LGS Dershanesi  içeriğiYenilenen Online LGS Dershanesi’nde 8.sınıf içeriklerinin tamamı, 436 saat canlı dersler, kişiye özel koçluk sistemi, 16 kişilik canlı ve interaktif sınıflar, 19 adet kaynak kitap, online deneme sınavları, rehberlik ve motivasyon videoları, aylık ilerleme raporları ve veli bilgilendirme sistemi gibi yenilikçi özellikler yer alıyor.

ULAŞ DAĞLIOĞLU – Marjinal Porter NovelliGazeteci*Ulaş Dağlıoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.