enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:12 Bu Ne Yaman Çelişki
23:03 Musk’ın ‘Amerika Partisi’ Başarılı Olur mu?
22:08 Kitap: Müslümanlığın Temel Dinamiği
13:46 Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ankara’da bulunan 4 taşınmazın özelleştirilmesine karar verildi.
13:29 Bakan Uraloğlu, “Esenboğa Metrosu’nun yeni projesi 2 ay içinde tamamlanacak”
07:55 Katil soysuz İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde beklenen ateşkes öncesi özellikle bölgenin kuzeyine yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı
07:28 Baklava kutusundaki rüşvet görüntülerine Özgür Özel, i. Özel, “Görüntüleri gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü”
07:18 Araştırma: Su içmeyen çocuğun başarısı düşüyor, büyümesi yavaşlıyor
07:13 CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle yeni bir fezleke daha TBMM’de
00:51 Oosterwolde’ye yeni sözleşme
00:07 Muş’ta balıkların üreme dönemi olan 15 Mayıs 15 Ağustos tarihleri arasında uygulanan av yasağına sıkı denetim
23:50 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı otel yangını davası sürüyor
23:33 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bugünPakistan’a resmi ziyarette bulunacak.
23:25 Türkiye, metan gazına maruz kalarak şehit olan askerlerimizi son yolculuklarına uğurladı.
23:07 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütünün (WIPO) Bakanlar Toplantısı’na katıldı
22:53 İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Türkiye, özgür biçimde kendi geleceğini kendi tayin eden bir Suriye’den yanadır”
22:35 Zeydan Karalar tutuklandı
22:23 Manavgat Belediye Başkanı Kara görevden uzaklaştırıldı
22:12 Bakan Yumaklı’dan orman yangınlarına karşı uyarı
21:50 Güçlü Türkiye İçin Stratejik Öneriler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu
18.07.2023
A+
A-

* Online eğitim, yayıncılık ve teknoloji çözümleri sunan yenilikçi eğitim ekosistemi tonguçWORKS tarafından bu yıl ilk defa hayata geçirilen Online tonguç LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi LGS’de Türkiye birincisi oldu.

* Dershanenin 64 öğrencisi yüzdelik dilimlerde yer alırken, 226 öğrencisi branş derslerinde tüm soruları doğru yanıtladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency  tonguçWORKS tarafından bu yıl ilk defa hayata geçirilen, LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan Online tonguç LGS Dershanesi, 2023 Liselere Geçis Sistemi’nde (LGS) önemli bir başarı yakaladı.

Online LGS Dershanesi’nin öğrencileri Azra Akın ve Furkan Ege Kımaz, büyük bir başarı elde ederek LGS 2023’ü 500 tam puan alıp birincilikle tamamladı. Online LGS Dershanesi’nin iki öğrencisi ise 90 soruda sadece bir yanlış yaparken, iki öğrencisi toplam iki yanlış ve iki öğrencisi de toplam üç yanlış yaptı. 226 öğrenci branş derslerinde tüm soruları doğru yanıtladı. 64 öğrenci yüzdelik dilimlerde yer aldı. Dört öğrenci %0 – %0,99 yüzdelik diliminde yer alırken, %1 – %1,99 ve %2 – 2,99 dilimlerinde altışar öğrenci yer aldı.

tonguçWORKS, Dijital Eğitimde Türkiye'nin payını artırmayı hedefliyor tonguçWORKS İcra Kurulu Üyesi Tijen Armağan, “Online tonguç LGS Dershanesi’nin birinci yılında iki Türkiye birincisi çıkarmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Birinciliği kazanan öğrencilerimizi kutluyorum. LGS Dershanesiyle tüm dünyadan öğrencilerimize ulaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerimize en iyi şekilde destek olmak ve onları sınava hazırlamak üzere yanlarında olacağız” dedi. Online LGS Dershanesi  içeriğiYenilenen Online LGS Dershanesi’nde 8.sınıf içeriklerinin tamamı, 436 saat canlı dersler, kişiye özel koçluk sistemi, 16 kişilik canlı ve interaktif sınıflar, 19 adet kaynak kitap, online deneme sınavları, rehberlik ve motivasyon videoları, aylık ilerleme raporları ve veli bilgilendirme sistemi gibi yenilikçi özellikler yer alıyor.

ULAŞ DAĞLIOĞLU – Marjinal Porter NovelliGazeteci*Ulaş Dağlıoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.