enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
07:48 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
07:26 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
07:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:12 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
22:42 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
11:22 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
11:04 CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk ağı tek tek gün yüzüne çıkarken, Bayrampaşa Belediyesi’nden de 2 istifa geldi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası Başkanı Özyurt’tan üyelere müjde: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor

Nizip Ticaret Odası Başkanı Özyurt’tan üyelere müjde: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor
08.07.2025
A+
A-

* Nizip Ticaret Odası’nın (NTO) üyelerinden gelen talepleri dikkate alarak yaptığı girişimler netice verdi.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/TÜRKUAZ İnternational News Agency

GAZİANTEP (Nizip), 08 TEMMUZ  2025 – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Odamız ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliği ile yeniden başlatılan TOBB Nefes Kredisi Projesi, üyelerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirildi.

Bu kapsamda NTO üyeleri, düşük faizli ve uygun vadeli kredi imkanından faydalanabilecek. Başvurular 8-9 Temmuz 2025 tarihlerinde ilgili bankalara yapılabilecek.

Mehmet Özyurt:

“Üyelerimizin talebi karşılık buldu”

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Nizip Ticaret Odası olarak, üyelerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla uzun süredir TOBB nezdinde çeşitli girişimlerde bulunuyorduk. Çok şükür ki bu çabalarımız sonuç verdi ve üyelerimize yönelik nefes niteliğinde bir kredi desteği hayata geçirildi. Ekonomik dalgalanmaların yoğunlaştığı bu dönemde, bu destek işletmelerimizin mali yükünü hafifletecek ve nakit akışlarına önemli katkı sağlayacaktır.”

“Bu süreçte desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu imkânın Nizip iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. NTO olarak üyelerimizin yanında durmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

TOBB Nefes Kredisi Başvuru Koşulları

·         Kimler Başvurabilir?

TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi tüm işletmeler.

·         Kredi Limiti:

Her firma için azami 2,5 milyon TL.

·         Ödeme Koşulları:

6 ay anapara ödemesiz, toplam 36 ay vade.

·         Teminat:

KGF (Kredi Garanti Fonu) kefaletiyle sağlanacak.

·         Başvuru Bankaları:

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank ve Ziraat Katılım.

Nizip Ticaret Odası, üyelerinin sürdürülebilir ekonomik büyümesini desteklemek adına finansal çözümler sunmaya ve bölge ekonomisine katkı sağlamaya kararlılıkla devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.