enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Münih Türkgücü, SV Wehen Wiesbaden’e yenildi: Galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Münih Türkgücü, SV Wehen Wiesbaden’e yenildi: Galibiyet hasreti 5 maça çıktı
08.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Almanya 3. Liginin gurbetçi Türklerin takımı Münih Türkgücü, Brita-Arena’da SV Wehen Wiesbaden’e konuk oldu. Karşılaşmadan 3-1 yenik ayrılan Türkgücü, 7. sıraya gerilerken, galibiyet hasreti de 5 maça çıktı.

Almanya’da yaşayan gurbetçi Türklerin gururu Münih Türkgücü (Türkgücü München), Almanya 3. Ligi 23. hafta karşılaşmasında Wiesbaden şehrinde Brita-Arena’da SV Wehen Wiesbaden ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım karşılaşmada Münih Türkgücü’ne 3-1 üstünlük kurarak, sahadan galip ayrıldı.

TÜRKGÜCÜ PENALTI KAÇIRDI

Önceki 4 haftada gol bulamayan Türkgücü bu hafta goller bulmak ve galip ayrılmak için sahadaydı, ancak ilk yarının uzatma dakikalarında Philip Tietz’in ayağından yediği golle soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Türkgücü, maçın 62. dakikasında Hırvat futbolcusu Petar Sliskoviç’in kullandığı penaltı atışını gol hanesine yazdırmayı başaramadı. Daha sonra 82. dakikada ikinci kez penaltı kazanan Türkgücü’nde topun başına Sercan Sararer geçti ve topu filelerle buluşturarak, skoru 1-1’e getirdi. 87. dakikada Moritz Kuhn ile tekrar 2-1 öne geçen Wehen Wiesbaden, 88. dakikada bir oyuncusu kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. Türkgücü beraberlik için rakibe yüklenirken, 90+3. dakikada Wehen, Gustaf Nilsson’un golüyle durumu 3-1’e getirerek maçın skorunu belirledi.

TÜRKGÜCÜ 5 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Sezona çok iyi başlayan Türkgücü’nü bu mağlubiyetle birlikte üst üste 5. kez bir karşılaşmada galip gelememiş oldu. 33 puanla 7. sıraya gerileyen Türkgücü’nün formunda düşüş devam ederken, SV Wehen Wiesbaden puanını 35’e çıkararak, 5. sıraya yerleşti.

TAKIMLARIN İLK 11’LERİ

SV Wehen Wiesbaden
Boss – Ajani (86. Kuhn), Mockenhaupt, Carstens, Kempe (64. Lankford) – Lais, Chato – Prokop (40. Malone), Brumme (86. Nilsson) – Tietz, Medic oldu.

Münih Türkgücü
Vollath – Park (90. Awoudja), Stangl (63. Tosun), Sorge, Jakob (46. Kırcicek) – Barry, Kusic – Sararer, Maier, Sijaric (46. Röser) – Sliskovic

GOLLER

SV Wehen Wiesbaden: 45+1. dk. Philip Tietz, 87. dk. Moritz Khun, 90+3. dk. Gustaf Nilsson
Münih Türkgücü: 82. Sercan Sararer

Kırmıız Kart: 88 dk. Florian Carstens
Sarı kartlar: Kempe, Medic, Lais – Kircicek, Stangl

[TÜHA Haber Ajansı, 08 Şubat  2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.