enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:44 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
00:41 AVRUPA HABERLERİ / Özel haber: Siyasi anlaşmazlık dijital euro projesini tehdit ediyor
00:41 Avrupa Haberleri / AB, Ukrayna için 90 milyar euroluk ortak borçlanma kredisinde anlaştı
00:24 AVRUPA HABERLERİ / OECD Başkanı Cormann Euronews’e konuştu: Avrupalılar, Mario Draghi’yi dinlese ‘iyi olur’
00:19 Araştırma: Kalori kısıtlaması kemoterapinin etkinliğini artırıyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır, Türkiye’nin Afrika’daki en büyük ticaret ortağı olmayı sürdürüyor
00:06 Katil, soykırımcı, terörist devlet İsrail haberleri…
01:41 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:57 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
00:54 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
00:49 Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:41 Clintonlar, Epstein soruşturmasında Kongre’ye ifade vermeyi kabul etti
00:37 Trump ve Zelenskiy Büyük Oranda Anlaştı
00:32 Yunan Profesör Grivas: Türkiye Avrasya’nın En Hırslı Gücü Oldu, Yunanistan’ı Sakat Bırakabilir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’de cimnastik branşının lideri Kocaeli Cimnastik Kulübü…

Kocaeli’de cimnastik branşının lideri Kocaeli Cimnastik Kulübü…
19.04.2022
A+
A-

KOCAELİ – TÜHA HABER / Kocaeli Cimnastik Kulübü 2022 yılı programlarına ağırlık vererek Kocaeli’de cimnastik branşının lider kulübü olma sıfatını gururla taşıyor.

Kocaeli Cimnastik Kulübü, kuruluşundan bugüne kadar cimnastik alanında yetiştirmiş olduğu sporcuları, inşa edilen yatırımları ve ulusal projeleriyle ülke spor gündeminde de ismini sıkça duyurmaya çalışıyor.

Kocaeli’nin başarılı gençlerinden olan Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç,  hem cimnastik branşı  hem de kulübün profesyonel çalışmalarıyla ilgili merak edilen ve sıkça sorulan sorulara yanıt verdi. 

Başkan Tolga Havuç, 2009 yılından beri cimnastik branşına Kocaeli’nde hizmet ettiklerini  belirterek, diğerlerinden farklı olarak her daim gerçekçi politikalar izlemeye çalıştıklarını ifade etti.

Yurt içi ve yurt dışındaki cimnastik ve sportif çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Havuç, Kocaeli Cimnastik Kulübü olarak, bugüne kadar tüm yatırımlarını, ulusal ve uluslararası siyaset ile spor politikaları, gelişen teknolojileri ve organizasyonları yakından takip etmek suretiyle bugünlere geldiklerini dile getirdi.

Kocaeli'nin ilk ve tek tescilli cimnastik kulübü - Kartepe Gazetesi

 

 

 

Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç

Marka tescilli ilk ve tek cimnastik kulübü

Tolga Havuç, “Tabi dünya siyasetini çok iyi anlamadan yâda yorumlamadan dünya ve Türkiye sporunu anlamak, yorumlamak ve strateji geliştirmek mümkün değildir… Biz de Dünya ve ülke siyasetini en iyi şekilde yorumladıktan ve anladıktan sonra Kocaeli’nde spor alanında yeni planlamalar ve stratejiler geliştiriyoruz. Marka tescilli ilk ve tek cimnastik kulübüyüz” dedi. 

Bunun içerisinde; tesis planlamaları, sporcu yetiştirme ve alt yapı oluşturma çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı Havuç, “genel cimnastik guruplarımızda geliştirdiğimiz eğitim modelleri, yönetim ve yönetişim anlayışımızın gelişmesi, veli ve öğrenci bilgilendirmeleri gibi bir çok konu yer almaktadır. Ayrıca en büyük başarımız ise işimizi ve hizmetlerimizi geliştirerek sürdürülebilir hale getirebilmemiz” şeklinde konuştu. 

Her çocuk keşfedilmeye layık bir yıldız

Mesela Türkiye’de eğitimde, sağlıkta ve tesisleşmede kendi sporcusunun tüm problemlerini profesyonel bir akıl ile çözebilen ilk ve tek amatör spor kulübü olduklarını dile getiren Tolga Havuç, mevcut çalışmalarının da halen devam ettiğini, her çocuğun keşfedilmeye layık bir yıldız olduğunu belirtti.

Başkan Havuç, Kocaeli Cimnastik Kulübü olarak sloganları ile tüm Kocaeli halkına cimnastik branşını sevdirmek ve cimnastik branşını yaymaya devam edeceklerini ifade etti.

Geleceğin cimnastik şampiyonları İzmit Belediyespor Kulübü'nde yetişiyor - - Yedincigün Haber

“3-12 yaşlar içerisinde her çocuk spor hayatına mutlaka cimnastik ile başlamalıdır” diyen Kulüp Başkanı Havuç, şunları söyledi:

“Alt yapılarımızdan yetişen sporcularımızın hem cimnastik branşında başarılı olması hem de yetenekleri doğrultusunda yönlendirmiş olduğumuz farklı branşlarda başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Mayıs ayı Kocaeli cimnastik ailemizin ayı olacak! Dünya’yı sarsan pandemiye rağmen 2 senedir yoğun bir çalışma programımızla yola devam ediyoruz. Artık milli takımları istiyoruz. Ez cümle ile Kocaeli Cimnastik Kulübü artık ilimizde tüm sporların temeli olmuştur”. 

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.