enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
08:19 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:59 TÜBİTAK’tan Kastamonu Üniversitesi’nin Pompeiopolis ve güneş saati çalışması’na destek…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:42 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:23 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:05 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
00:00 ABD’nin test atışı KIZILELMA’nın gölgesinde kaldı
21:32 Müslümanların hayatında teori ve pratik arasındaki çelişki…
10:34 BM Genel Kurulu’nda, “Uluslararası Soykırım Suçu Mağdurlarını Anma ve Onur Günü” dolayısıyla oturum yapıldı…
10:19 Bakan Yumaklı: Su konusunda belediyeler üzerine düşeni yapmalı
09:36 Karadeniz’de sağanak, Doğu Anadolu’da ise karla karışık yağmur bekleniyor…
09:10 (TÜİK), TÜFE temel yıl güncellenmesi ve hesaplama sisteminde yapılacak değişikliğe gidiyor…
08:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik duruyoruz”…
07:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP Genel Başkanı, her köşeye sıkıştığında: Ya topu taca atıyor ya saldırganlaşıyor ya saçmalıyor”…
00:49 Erdoğan: 10 Mart mutabakatı şer odaklarının hesabını bozacak
00:18 Bursa Osmangazi’de Cengiz Aytmatov Günleri Başlıyor…
00:10 Bakan Fidan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Yüzme Kulübü’nden (KYK) Tarihi Başarı!

Kocaeli Yüzme Kulübü’nden (KYK) Tarihi Başarı!
15.06.2024
A+
A-

Türkiye Yüzme Federasyonu Gelişim Grubu Yaz Şampiyonası ve Uluslararası Açık Su Yüzme Şampiyonası kadro belirleme yarışları Marmaris’te yapıldı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

ALTI SPORCU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ 
Marmaris’te gerçekleşen yarışlarda Kocaeli Yüzme Kulübü (KYK) sporcuları yüzdükleri dereceler ile çok başarılı sonuçlar elde ettiler ve Müsabaka sonucuna göre 6 sporcu milli takım kadrosuna girmeye hak kazandı.
BAŞKAN BOZCA;”TARİHÎ BAŞARIYA İMZA ATTIK”
Kocaeli Yüzme Kulübü (KYK) Başkanı Işıl Bozca yaptığı açıklamada, kuruluşlarının 24.yılında başarıdan başarıya koşan kulüplerinin, Marmaris’te düzenlenen müsabakada 6 sporcularının dereceye girmesi ile tarihi bir başarıya daha imza attıklarını dile getirdi.
(KYK) Başkanı Işıl Bozca, şunları söyledi:
“Kocaeli Yüzme Kulubü Teknik Direktörü Sabri Bozca ve  teknik ekibi tarafından yapılan üst düzey çalışmalarımız sonucunda her yıl hedeflerimizin üzerine çıkarak başarı çizgimizi yükseltiyoruz. Müsabakada görev alan Altyapı Koordinatörümüz Berke Şerbetçioğlu ve antenörümüz Furkan Mercan hocalarımıza da yarışlarda  gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Marmaris’te yapılan müsabakada açık denizde kulaç atıp milli takıma seçilen tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz”.
DERİNCE’DEN DÜNYA’YA AÇILIYORUZ
Kulüp başkanı Işıl Bozca açıklamasının devamında;

“Derince’den Dünya’ya uzanan bu yolda Kocaeli Yüzme Kulübü ailesi olarak tüm gücümüzü Kocaeli’ye göstermekten dolayı da çok mutluyuz” diyen Kulüp başkanı Işıl Bozca açıklamasının devamında, “Yeni milli sporcularımız 28-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kuzey Makedonyan’ın Ohrid Kentinde yapılacak Balkan Açık Su Yüzme Şanpiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

Başta sistemin kurucusu Sabri Bozca hocamız olmak üzere canla başla çalışıp gücümüze güç katan genç ve dinamik tüm teknik ve idari kadromuza teşekkür ediyorum. Bu gurur Derince’min -Bu gurur Kocaeli’min -Bu gurur Türkiye’min -Bu güzel ve gururlu haberi yüzme camiamıza hediye ediyoruz” dedi.
MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULAR
Ahmet Efe Poyrazoğlu, Berra Arslan, Ecrin Tuncel, Ezgi Ermen, Muhammed Yiğit Duran ve Mustafa Yıldız.

Gazeteci* Mustafa SALMAN, Kocaeli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.