enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:23 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:58 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:54 Binlerce Alıcı, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin İstanbul’a Gelecek
10:54 Ömer Çelik, “Karanlık siyasetlerin takip edildiğini görüyoruz”
10:09 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:47 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 kasım ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.
00:42 Bakan Göktaş, “Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı”nda konuştu
00:40 Devlet Bahçeli: ABD Başkanı’nın savunduğu küresel çeteleşmedir
00:37 Ticaret Bakanlığı tüm gümrük işlemlerinde dijitalleşme ve şeffaflık konularında yeni adım attı…
00:36 Hong Kong’da bulunan Sultan Boztepe, Türk Öğrenci Birliğinin kurulmasına öncülük etti…
00:36 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:28 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:15 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:10 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
00:05 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:03 Miraç Kandili bugün idrak edilecek
18:01 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
09:22 Avrupa Birliği’nde Diplomatik Kariyerde Cinsiyet Eşitsizliği: Bir Özet ve Türkiye Persfektifi
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediyesi kar nöbetine hazır

Kocaeli Kartepe Belediyesi kar nöbetine hazır
14.01.2025
A+
A-

Kartepe’de etkili olması beklenen kar yağışıyla birlikte yolların sürekli ulaşıma açık olması için Kartepe Belediyesi ekipleri hazırlıklarını tamamladı. 50 personel ile ekipler 7/24 görev başında olacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Kocaeli’de etkili olması beklenen yoğun kar yağışı başlamadan önce Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kar Timleri hazırlıklarını tamamladı. Kartepe Belediyesi Kar Timi 50 personel, 4 adet tuz serici + küreme bıçaklı kamyon, 2 adet küreme bıçaklı kamyon, 5 adet kamyon, 3 adet mini tuz serici, 25 adet kazıcı yükleyici, 1 adet yükleyici kepçe ve 2 grayder ile nöbete başladı.

GECE-GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDA

Kartepe Belediyesi ekipleri 1.Bölge Derbent Turizm Dağ Yolu, 2.Bölge Maşukiye, Derbent, Şirinsulhiye, Nusretiye, Balaban, 3.Bölge Acısu, 4.Bölge Suadiye, Çepni, Şefkatiye, Karatepe, Arslanbey, Ataşehir, Rahmiye, 5.Bölge Fatih Sultan Mehmet, Yeşilkent, Köseköy, Hacıhalim, İstasyon, Tepecik 6.Bölge Emekevler, Bahçelievler, Ataevlet, Sarımeşe, 7.Bölge Dumlupınar, Ertuğrulgazi, Uzunbey, Eşme ve 8.Bölge Ketenciler, İbrikdere, Uzuntarla, Eşme bölgelerinde görevlerine başladılar. İlçe içindeki güzergahlar ile köy bağlantı yollarının açık kalmasını sağlayan ekipler Kartepe’de kar yağışlarından halkın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev başında olacak.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman “Kış ayının kendisini göstermesiyle birlikte Kartepe Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ile birlikte koordineli olarak ilçemiz genelinde çalışmalarımız 7/24 devam ediyor. Tüm imkanlarımızla birlikte sahadayız. Hemşehrilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmaması için 8 bölgede 50 personelimiz ile kar nöbetimiz başladı” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.