enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:07 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:06 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:06 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:04 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
00:04 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:03 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:03 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
00:02 Yine fırça mı yedin? Ekrem’den son talimatları alan Özgür’ün ağzını bıçak açmıyor…
00:01 Türkiye’nin En Büyük Dış Finanslı Demiryolu Projesi
00:00 Kocaeli’n Derince ilçesinde Ramazan Mahzun: Esnaf, Ramazan’ı unuttu mu?
00:10 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:09 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:07 Vakıflar Genel Müdürlüğünce, “Vakıf Başkanları İftar Buluşması” programı Ankara’da düzenlendi.
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 23 yılda yaptığımız atılımla özellikle insansız teknolojilerde önemli bir seviyeye eriştik””
00:06 Gazeteci İlhan KARAÇAY: İftar sofralarını eleştirmem büyük yankı yaptı
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kızı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan annenin eylemi devam ediyor

Kızı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan annenin eylemi devam ediyor
15.11.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Almanya’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Nilüfer T’nin annesi Maide T, başkent Berlin’de kızının evine dönmesi için aylardır yaptığı eylemi sürdürdü.

TRT Haber’in İnternet Haber Sitesi’nde yer alan AA’nın haberine göre, Maide T, kızının terör örgütü tarafından kaçırılışının birinci yılında eylemini Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan tarihi Brandenburg Kapısı’nın önündeki Paris Meydanı’nda yaptı.

Anne Maide T. ve beraberindeki göstericiler, “PKK bir virüstür. Bana çocuğumu kurtarmak için yardım edin” yazılı pankart açtı ve Nilüfer T’nin fotoğraflarını taşıdı.
Maide T. burada yaptığı açıklamada, terör örgütünün kızını tam 1 yıl 2 gün önce kaçırdığını belirterek bu konuya daha fazla dikkat çekmek için bugün Brandenburg Kapsı’nda eylem yaptığını belirtti.

Son dakika: Almanya'da kızı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan annenin  eylemi devam ediyor - Son Dakika

“Kızımı bulmaktan asla vazgeçmeyeceğim”

Eylemine daha fazla kişinin destek vermesini isteyen Maide T, “Allah rızası için bu PKK belası çocuklarımıza, ailelerimize daha çok zarar vermesin, daha çok yayılmasın diye gelin benimle beraber olun ki birlik olalım. Bunların önünü keselim. Yoksa bunlar daha da yayılacak.

Yapacağı kötülükler daha da çoğalacak” dedi.
Maide T. bir anne olarak yüreğinin yandığını belirterek “Kesinlikle susmayacağım bütün kapıları zorlayacağım. Kızım gelene kadar çalmadık kapı bırakmayacağım. ‘Bundan vazgeçti’ diye kimse demesin. Asla vazgeçmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Almanya’da 12 Kasım 2019’da “Okula gidiyorum” diyerek evden ayrılan kızından haber alamayan Maide T, daha önce bölücü terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen “Navende Kurdistaniyen li Berlin” derneğinin önünde, kent merkezindeki Brandenburg Kapısı’nda, Federal Meclis ve Başbakanlığın önünde eylem yaparak kızının kurtarılmasını istemişti.

Maide T. şubattan bu yana terör örgütü PKK’ya karşı eylem yapıyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 15 Kasım 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.