enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:01
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:04 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
10:12 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:52 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:48 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:40 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:38 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:31 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:28 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:13 Kafkasya dağlarında açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:02 Kocaeli’den Haberler…
00:08 TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşan ve uygulanacak Trafik cezaları…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kılıçdaroğlu ziyaretlerine Ege illeri ile devam edecek

Kılıçdaroğlu ziyaretlerine Ege illeri ile devam edecek
09.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 ili kapsayan programına, Uşak, Manisa ve İzmir’de devam edecek. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerinde illerdeki örgütlenme ve belediye çalışmaları masaya yatırılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları ile il gezilerini sürdürecek. 24 ili kapsayan programına Aksaray ile başlayan Kılıçdaroğlu, Ege illerine gidecek.

Ege’de ilk durak Perşembe günü Uşak olacak.  CHP Lideri Cuma günü Manisa’ya, Cumartesi de İzmir’e geçecek.

Kılıçdaroğlu, bu illerdeki örgüt çalışmaları ve belediye hizmetleri konusundaki aksamaları, eleştirileri yerinde tespit edecek. CHP Lideri, kurmayları ile birlikte esnaf, meslek odaları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK’larla görüşecek, sorunları dinleyip, çözüm önerilerini anlatacak.

Kılıçdaroğlu, İzmir’in ardından Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum ve  Gaziantep’e gidecek.

Bazı il yönetimleri değişecek

24 il ziyaretinin tamamlanmasının ardından bazı il yönetimleri değişecek.  İl başkanlıklarına örgütü güçlendireceği düşünülen isimler getirilecek. Kılıçdaroğlu, özellikle kadınların ve gençlerin örgüte daha fazla katılımının sağlanmasını istiyor. Örgütlerdeki kadın kotası bazı illerde istenen rakamlara ulaşamadı.

Bu anlamda il yönetimlerine “katılımı artırın” talimatı verecek. Aynı zamanda il ve ilçe belediyelerinden de ortak çalışmalar yürütmesini isteyecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.