enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:40 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Azerbaycan Başbakanı Esedov tarafından kabul edildi
00:56 TÜBİSAD, Türkiye’nin Dijitalleşme Karnesini Açıkladı
00:47 Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyaloğu ve Muhtemel Senaryolar
00:45 Siber Güvenlik Başkanlığı’nın teşkilat yapısındaki değişiklik Resmi Gazete’de…
00:29 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Komisyonumuz tarihi bir görev icra etmektedir”
00:23 Asgari Ücretin Asıl Talihlileri: Esnaf Ağaları!
00:22 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’yı vuslatının 752. yılında sema mukabelesinde andı
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
00:03 Trump Neden Grönland Diyor? Haritalar, Grafikler ve Arktik’te Güvenliğin Yeniden Tanımı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP vesayete teslim olmuş, baskılara direnememiş, sürecin önünü açacak hiçbir somut teklif getirememiştir.”
00:29 Karadağ, Türk vatandaşlarına vize muafiyetini yeniden başlatıyor
00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:06 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
00:01 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kılıçdaroğlu ziyaretlerine Ege illeri ile devam edecek

Kılıçdaroğlu ziyaretlerine Ege illeri ile devam edecek
09.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 ili kapsayan programına, Uşak, Manisa ve İzmir’de devam edecek. Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerinde illerdeki örgütlenme ve belediye çalışmaları masaya yatırılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları ile il gezilerini sürdürecek. 24 ili kapsayan programına Aksaray ile başlayan Kılıçdaroğlu, Ege illerine gidecek.

Ege’de ilk durak Perşembe günü Uşak olacak.  CHP Lideri Cuma günü Manisa’ya, Cumartesi de İzmir’e geçecek.

Kılıçdaroğlu, bu illerdeki örgüt çalışmaları ve belediye hizmetleri konusundaki aksamaları, eleştirileri yerinde tespit edecek. CHP Lideri, kurmayları ile birlikte esnaf, meslek odaları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK’larla görüşecek, sorunları dinleyip, çözüm önerilerini anlatacak.

Kılıçdaroğlu, İzmir’in ardından Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum ve  Gaziantep’e gidecek.

Bazı il yönetimleri değişecek

24 il ziyaretinin tamamlanmasının ardından bazı il yönetimleri değişecek.  İl başkanlıklarına örgütü güçlendireceği düşünülen isimler getirilecek. Kılıçdaroğlu, özellikle kadınların ve gençlerin örgüte daha fazla katılımının sağlanmasını istiyor. Örgütlerdeki kadın kotası bazı illerde istenen rakamlara ulaşamadı.

Bu anlamda il yönetimlerine “katılımı artırın” talimatı verecek. Aynı zamanda il ve ilçe belediyelerinden de ortak çalışmalar yürütmesini isteyecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.