enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:57 MEB’den asılsız LGS iddialarına ilişkin suç duyurusu
20:49 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan “Terörsüz Türkiye” Vurgusu: Bölgeye Huzur Getirecek
19:18 Eski tip sürücü belgesi kullanan 3 milyon 211 bin 157 kişi ay sonuna kadar ehliyetlerini yenilemezse, belgeleri geçersiz sayılacak.
18:54 Emine Erdoğan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı
11:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez”
11:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün bitiyor olması en çok onları rahatsız ediyor”
11:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kazandı, milletim kazandı
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
06:35 AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’den KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’a hayırlı olsun ziyareti!…

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’den KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’a hayırlı olsun ziyareti!…
17.05.2025
A+
A-

* Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhur Başkanı Ersin Tatar’ı yeni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ederek, iki devletli çözüm ve Doğu Akdeniz politikaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

LEFKOŞA, 17 MAYIS 2025 – KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a resmi bir ziyarette bulundu.

Konseyin KKTC temsilcisi Gökhan Güler’in de hazır bulunduğu görüşme, Lefkoşa’da geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan yeni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, ziyaret kapsamında KGK’nın yayın organı Küresel Medya dergisinin son sayısı Cumhurbaşkanı Tatar’a takdim etti.
Mehmet Ali Dim, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Tatar’ın Türk tezlerini kararlılıkla savunmasının önemine dikkat çekti ve “Adada iki devletli çözümün ve Doğu Akdeniz’de Türk tezlerinin yılmaz savunucusu olan Sayın Tatar’a nazik kabulü ve verimli sohbeti için şükranlarımı sunarım. Kıbrıs’ta Türk devletinin ebedi varlığının nişanesi olarak Lefkoşa’da inşa edilen ihtişamlı Külliye de hayırlı olsun” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.