enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:08 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınlar kısmen kontrol altına alındı.
22:48 Tunç Soyer’in gözaltına alındığı İzmir’deki yolsuzluk operasyonunda şaşırtan detay! Şikayet eden Cemil Tugay çıktı.
22:34 CHP kurultayıyla ilgili ceza davası: Görevsizlik kararı kaldırıldı
22:30 MİT Başkanı Kalın, Irak’ın kuzeyinde temaslarda bulundu
08:56 Büyük yolsuzluk operasyonu İzmir’e de sıçradı: Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer gözaltına alındı
08:32 TBMM bugün yoğun gündemle haftaya başlıyor
08:15 CHP kurultayı davası ertelendi
07:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
07:26 Uluslararası Sistemde Azerbaycan’ın Jeopolitiği ve Dış Politikasının Temel Öncelikleri
07:21 Bakan Yerlikaya: 50 binin üzerinde vatandaşımız güvenli bölgelere alındı
07:19 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan dergiye adli soruşturma başlatıldı
07:15 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak”
07:05 Muhalefet açığının ürettiği maliyet
07:03 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)’nin İstanbul’da “yaz buluşması”
07:00 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
06:21 İMMİB-SPD’nin AWARE Projesi Çevrimiçi I. Sektörel Çalıştayı yapılacak.
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
22:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
09:46 Kabine bugün toplanacak
09:41 Gazze kitabı: İsrail’in algı operasyonuna cevap
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Karabağ şehit ve gazilerinin çocuklarına YTB’den destek

Karabağ şehit ve gazilerinin çocuklarına YTB’den destek
18.06.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Eren “Yaşat Vakfı”na yaptığı ziyarette, Karabağ Zaferi’nin şehit ve gazi çocuklarına bu yıl Türkiye Bursları kapsamında özel kontenjan ayırdıklarının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Azerbaycan’a gerçekleştirilen ziyarette yer alan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, burada çeşitli temaslar ve çalışma ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Başkan Eren, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğü uğruna şehit ve gazi olan kahramanların aileleri için kurulan “Yaşat Vakfı” yetkilileri ile de bir araya geldi.

Şehit ve gazi çocuklarına özel kontenjan

Eren, görüşmeye ilişkin gerçekleştirdiği paylaşımda Azerbaycan’ın haklı davasında her zaman yanında olduklarını vurguladı. Karabağ Zaferi’nde şehit ve gazi olan kahramanların çocuklarına bu yıl Türkiye Bursları kapsamında özel kontenjan ayırdıklarının müjdesini verdi.

Karabağ şehit ve gazilerinin çocuklarına YTB’den destek

Abdullah Eren, YTB’nin faaliyet alanlarındaki çalışma ve projeleriyle Azerbaycan’a desteğini her geçen gün arttırdığına da dikkat çekti.

Eren’e Kardeşlik Ödülü verildi

YTB Başkanı Eren, temasları kapsamında Azerbaycan Hazar Üniversitesi’ni de ziyaret etti.

Eren burada “Türkiye Mezunu Akademisyen ve İş Adamları Platformu” ile buluştu.

Karabağ şehit ve gazilerinin çocuklarına YTB’den destek

Türkiye Mezunlarının iki ülkenin birlikteliğini güçlendiren önemli bir unsur olduğuna dikkat çeken Abdullah Eren’e Platform tarafından Azerbaycan’a eğitim alanında sunduğu destekten ötürü Kardeşlik Ödülü takdim edildi.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Haziran  2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.