enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:51 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
11:08 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
08:55 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:58 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
00:55 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:51 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:47 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:47 AVRUPA HABERLERİ: AB’nin Avrupalı şirketler için sınırları kaldırma planı: EU-INC nedir?
00:45 Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:39 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:17 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:04 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
00:01 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı
02.06.2022
A+
A-

WASHİNGTON – TÜHA HABER / Jüri üyeleri, iki yıllık evlilikleri öncesinde ve sırasında birbirlerini taciz etmekle suçlayan Hollywood yıldızları Johnny Depp ve Amber Heard’ın iftira iddialarında karar verdi. Jüri davada Johhny Depp’i haklı buldu.

Washington’dan TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘Reuters’ kaynaklı haberine göre, Karar, Virginia eyaletinin Fairfax ilçesi adliyesinde yerel saatle 15.00’te açıklandı.

“Karayip Korsanları”nın 58 yaşındaki yıldızı Depp, Heard’a 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Heard, 2018’in Aralık ayında Washington Post gazetesi için kaleme aldığı bir görüş yazısında kendisini “aile içi istismarı temsil eden toplumsal bir figür” olarak tanımlamıştı. Depp, yazıda ismi geçmese de Heard’ün kendisine iftira attığını savunuyordu

36 yaşındaki Heard ise Depp’in avukatı suçlamaları “aldatmaca” olarak adlandırdığında eski eşinin kendisini karaladığını söyleyerek 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

Depp, Amber Heard’e veya herhangi bir kadına vurduğunu reddediyor ve ilişkilerinde şiddete başvuranın Heard olduğunu savunuyor.

Depp ve Heard, 2011 yılında “The Rum Diary” filminin çekimleri sırasında tanışmış ve 2015’in Şubat ayında evlenmişlerdi. Boşanmaları yaklaşık iki yıl sonra sonuçlandı.

Altı hafta süren davada Amber Heard’ın avukatları, müvekkillerinin gerçeği söylediğini ve yorumlarının ABD Anayasası’nın ek birinci maddesinde düzenlenen ifade özgürlüğü kapsamında korunduğunu savundu.

Dava boyunca jüri üyeleri çiftin kavgalarının kayıtlarını dinledi ve Depp’in kanlı parmağının fotoğraflarını gördü. Depp, 2015 yılında Heard’ün kendisine votka şişesi fırlattığında parmağının üst kısmının koptuğunu söyledi.

Heard ise Depp’in parmağını yaraladığını inkar etti ve Depp’in o gece ona bir içki şişesiyle cinsel tacizde bulunduğunu söyledi; Depp’e sadece kendini ve kız kardeşini savunmak için vurduğunu öne sürdü.

Tanıkların ifadeleri, sosyal medyada canlı yayınlandı ve geniş izleyici kitlelerini, çiftin sorunlu ilişkisiyle ilgili ayrıntıları dinlemek için ekran başına çekti.

Kasaba Doktoru_680*100 banner

Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olan Depp, Heard’ın iddialarının kendisine “her şeye” mal olduğunu söyledi. Bu süreçte yeni bir “Karayip Korsanları” filmi beklemeye alındı ve Depp, “Fantastik Canavarlar” film serisinden çıkarıldı.

Depp, iki yıldan kısa bir süre önce, kendisini “eş dayakçısı” olarak etiketleyen İngiliz Sun gazetesine karşı açtığı bir iftira davasını kaybetmişti. Londra Yüksek Mahkemesi yargıcı, Depp’in Heard’a defalarca saldırdığına hükmetmişti.

Depp’in avukatları ABD’deki davayı, Washington Post’un basıldığı yer olması nedeniyle Fairfax ilçesinde açtı. Gazete, davalılar arasında yer almadı.

[TÜHA Haber Ajansı, 02 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.