enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:16 “Filenin Efeleri” A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası son 16 turunda yarın Hollanda ile çeyrek final mücadelesi verecek.
22:02 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
21:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
20:28 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
08:41 İşgalci İsrail’in saldırıları, Filistinlilerin yalnızca yaşama hakkını değil, ölümden sonraki onurunu da hedef alıyor…
07:38 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
07:38 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
07:34 Kerkük Kimin?
07:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
07:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
07:28 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
07:28 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
07:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü TÜHA’ya anlattı…
07:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
07:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
07:01 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
03:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
02:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırılarına protesto

İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırılarına protesto
18.10.2020
A+
A-

TÜHA HABER / İsveç’te, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırıları protesto etmek ve Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonu desteklemek amacıyla gösteri düzenlendi.

TRT Haber’de yer alan AA’nın haberine göre, İsveç’te yaşayan Azerbaycanlılar başkent Stockholm’ün Segel Torg Meydanı’nda düzenlendikleri gösteride ellerinde Azerbaycan ve Türk bayraklarıyla Azerbaycan halkına ve ordusuna destek verdi.

Sayıları 300 kişiyi ulaşan ve aralarında Türk ve Pakistanlıların da bulunduğu göstericiler, “Karabağ Azerbaycan’ındır”, ”Karabağ bizimdir bizim olacak”, ”Sivillere saldırıları durdurun” ve “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı.

Burada grup adına yapılan açıklamada, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın işgal ettiği topraklardan çıkması istendi.

Açıklamada, “Ermenistan askerlerinin Azerbaycan toprakları, askerlerine ve sivil halka yaptığı son saldırıları şiddetle kınamak için burada toplandık. Dünya devletleri ve uluslararası kuruluşlar Ermenistan’ın saldırgan tavrına gerekli tepkiyi göstermeli” ifadesine yer verildi.

Daha sora Ermeniler tarafından Azerbaycan’ın işgal edilen topraklarının haritası iki minibüsün üzerine asılarak, sokaklarda dolaşıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Ekim 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.