enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Işıklar Yanıyor’ polemiğine bir yorum da Mehmet Barlas’dan geldi

‘Işıklar Yanıyor’ polemiğine bir yorum da Mehmet Barlas’dan geldi
16.10.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Sosyal Medya üzerinden başlayan ‘ışıklar yanıyor’ polemiğiyle ilgili yapılan açıklamaların ardından bir yorum da Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas’tan geldi.

Mehmet Barlas köşe yazısında yaşananlarla ilgili, “Devlet kurumlarının üyeleri kaşınır ve gece karanlığında ışıklarını yakarlarsa, bunların elektriği hemen kesilir” yorumunu yaptı.

Mehmet Barlas: 'Ankara'daki Devlet Kurumlarının Üyeleri Kaşınırsa, Bunların Elektriği Hemen Kesilir'

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın, “Işıklar yanıyor” şeklindeki mesajının eski Genelkurmay’ın ışıklarını akla getirdiğini belirterek, “Olayı Anayasa Mahkemesi de ciddiye almış olmalı ki, dün onlar da ışıklı mesajın Anayasa Mahkemesi’ni ilzam etmediğini açıkladılar.” diye yazdı.

“AYM bu aksaklık konusunda kendi üyelerine dönük eğitim çalışmalarına başlamalıdır”

"AYM bu aksaklık konusunda kendi üyelerine dönük eğitim çalışmalarına başlamalıdır"

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden bu yana kimsenin Genelkurmay’ın ışıklarını kontrol etmediğini belirten Barlas, “Artık biliyoruz ki Ankara’daki devlet kurumlarının üyeleri kaşınır ve gece karanlığında ışıklarını yakarlarsa, bunların elektriği hemen kesilir. Garip olan bunca yaşanılan acı ve tatlı deneyler sonunda bile bir yüksek yargıcın kendi toplumunun davranışlarını tahlil edecek yeteneğe sahip olmamasıdır… Anayasa Mahkemesi bu aksaklık konusunda kendi üyelerine dönük eğitim çalışmalarına başlamalıdır.” ifadelerini kullandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Ekim 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.