enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı
00:05 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:02 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı ve Nizip Vergi Dairesi’nden NTO’ya Ziyaret

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı ve Nizip Vergi Dairesi’nden NTO’ya Ziyaret
01.03.2024
A+
A-

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Mithat Önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kılıç, 35. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ  İnternational News Agency

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan heyet ile görüş alışverişinde bulunuldu.Gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, “Tüm vergi mükelleflerimizin ve vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutluyorum.” dedi.

Resim önizlemesi

Vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getiren NTO Meclis Başkanı Karabacak şunları ifade etti: “Kayıt dışı çalışan işletmeler ile etkin mücadele edilerek artık ortadan kalkması gerekmektedir. Kayıt dışı çalışan ile vergisini düzgün ödeyen işletmeler arasında haksız rekabet oluşmakta ve işletmelerimiz bu konuda büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Biz bugüne kadar her kesimde vergi bilincinin oluşmasına yönelik tüm çalışmalara destek verdik ve bundan sonra da her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Nizip Ticaret Odası olarak bu bilinçle hareket ederek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ben bu anlamlı ziyaretleri için Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri Mithat Önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kılıç’a çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

35. Vergi Haftası etkinlikleri vesilesiyle ziyaretler yaptıklarını ifade eden Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Mithat Önalan ise sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılması ve aynı zamanda kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli etkinliklerle bu yıl vergi haftasının 35. kutlamaktayız. Talepleriniz doğrultusunda sorunların ve ihtiyaçlarına çözümler üretilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile vergi yükümlülüğünü tam ve zamanında yerine getiren NTO üyelerine ve tüm mükelleflerimize teşekkür ediyorum” dedi.Konuşmaların ardından NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından vergi sisteminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüşleri dile getirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.