enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:46 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:24 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:48 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:23 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:49 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:21 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:06 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:20 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
00:32 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
21:51 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:21 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:00 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:05 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:52 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:41 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:07 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
17:50 İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO): ABD ve İsrail’i herhangi bir yanlış hesap yapmalarına karşı uyarıyoruz
17:37 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.
19.12.2024
A+
A-

* Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, elde ettiği başarıyla Türkiye’nin gururu oldu.

* Azmi, disiplinli çalışması ve sahadaki performansıyla dikkat çeken genç sporcu, hem kulübünü hem de ülkemizi başarıyla temsil etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Muhammet Emin Akçay, 35 ülkeden 411 takım ve 4253 sporcunun katıldığı Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve büyüklerle kategorisinde çok zorlu rakiplerle mücadele ederek, 75 kiloda üçüncülük elde etti. Şampiyona, karate dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olup, 126 kategoride düzenlendi.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay!
Yoğun ilgi nedeniyle İstanbul Ataköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, 12 tatami’de aynı anda kullanarak sporculara unutulmaz bir deneyim sundu.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan Akçay, bu büyük başarıyı hem kulübüne hem de ülkesine kazandırarak uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekti. Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Akçay, zorlu rakiplerle mücadele ederek büyüklerle yarıştığı turnuvada 75 kiloda üçüncülük derecesi elde etti.
Turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, Akçay, kendisini destekleyen antrenörlerine, ailesine ve kulübüne teşekkür etti. Hedefinin daha büyük uluslararası arenalarda da başarılı olmak ve Türkiye’ye daha fazla ödül kazandırmak olduğunu belirtti. Bu başarı, hem genç sporcunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu, hem de Türk karate sporunun uluslararası platformdaki gücünü bir kez daha kanıtladı.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay
Akçay’ın başarısı, babası ve aynı zamanda antrenörü olan Ahmet Akçay için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Türk karate sporunun uluslararası alandaki başarısı, bu genç sporcu sayesinde bir kez daha taçlandı.
Haber: Vasfi Aşçı 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.