enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:34 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
07:57 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
06:44 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
06:34 CHP’de Görele Belediyesi krizi
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:03 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:03 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.
19.12.2024
A+
A-

* Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, elde ettiği başarıyla Türkiye’nin gururu oldu.

* Azmi, disiplinli çalışması ve sahadaki performansıyla dikkat çeken genç sporcu, hem kulübünü hem de ülkemizi başarıyla temsil etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Muhammet Emin Akçay, 35 ülkeden 411 takım ve 4253 sporcunun katıldığı Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve büyüklerle kategorisinde çok zorlu rakiplerle mücadele ederek, 75 kiloda üçüncülük elde etti. Şampiyona, karate dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olup, 126 kategoride düzenlendi.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay!
Yoğun ilgi nedeniyle İstanbul Ataköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, 12 tatami’de aynı anda kullanarak sporculara unutulmaz bir deneyim sundu.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan Akçay, bu büyük başarıyı hem kulübüne hem de ülkesine kazandırarak uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekti. Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Akçay, zorlu rakiplerle mücadele ederek büyüklerle yarıştığı turnuvada 75 kiloda üçüncülük derecesi elde etti.
Turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, Akçay, kendisini destekleyen antrenörlerine, ailesine ve kulübüne teşekkür etti. Hedefinin daha büyük uluslararası arenalarda da başarılı olmak ve Türkiye’ye daha fazla ödül kazandırmak olduğunu belirtti. Bu başarı, hem genç sporcunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu, hem de Türk karate sporunun uluslararası platformdaki gücünü bir kez daha kanıtladı.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay
Akçay’ın başarısı, babası ve aynı zamanda antrenörü olan Ahmet Akçay için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Türk karate sporunun uluslararası alandaki başarısı, bu genç sporcu sayesinde bir kez daha taçlandı.
Haber: Vasfi Aşçı 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.