enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:44 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
00:41 AVRUPA HABERLERİ / Özel haber: Siyasi anlaşmazlık dijital euro projesini tehdit ediyor
00:41 Avrupa Haberleri / AB, Ukrayna için 90 milyar euroluk ortak borçlanma kredisinde anlaştı
00:24 AVRUPA HABERLERİ / OECD Başkanı Cormann Euronews’e konuştu: Avrupalılar, Mario Draghi’yi dinlese ‘iyi olur’
00:19 Araştırma: Kalori kısıtlaması kemoterapinin etkinliğini artırıyor
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır, Türkiye’nin Afrika’daki en büyük ticaret ortağı olmayı sürdürüyor
00:06 Katil, soykırımcı, terörist devlet İsrail haberleri…
01:41 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:57 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
00:54 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, Türkiye’yi Gururlandırdı.
19.12.2024
A+
A-

* Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Akçay, elde ettiği başarıyla Türkiye’nin gururu oldu.

* Azmi, disiplinli çalışması ve sahadaki performansıyla dikkat çeken genç sporcu, hem kulübünü hem de ülkemizi başarıyla temsil etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Muhammet Emin Akçay, 35 ülkeden 411 takım ve 4253 sporcunun katıldığı Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve büyüklerle kategorisinde çok zorlu rakiplerle mücadele ederek, 75 kiloda üçüncülük elde etti. Şampiyona, karate dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olup, 126 kategoride düzenlendi.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay!
Yoğun ilgi nedeniyle İstanbul Ataköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, 12 tatami’de aynı anda kullanarak sporculara unutulmaz bir deneyim sundu.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan Akçay, bu büyük başarıyı hem kulübüne hem de ülkesine kazandırarak uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekti. Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Akçay, zorlu rakiplerle mücadele ederek büyüklerle yarıştığı turnuvada 75 kiloda üçüncülük derecesi elde etti.
Turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, Akçay, kendisini destekleyen antrenörlerine, ailesine ve kulübüne teşekkür etti. Hedefinin daha büyük uluslararası arenalarda da başarılı olmak ve Türkiye’ye daha fazla ödül kazandırmak olduğunu belirtti. Bu başarı, hem genç sporcunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu, hem de Türk karate sporunun uluslararası platformdaki gücünü bir kez daha kanıtladı.
Tebrikler Muhammet Emin Akçay
Akçay’ın başarısı, babası ve aynı zamanda antrenörü olan Ahmet Akçay için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Türk karate sporunun uluslararası alandaki başarısı, bu genç sporcu sayesinde bir kez daha taçlandı.
Haber: Vasfi Aşçı 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.