2026 Dünya Kupası F Grubu'nda İsveç ile Tunus, turnuvadaki ilk maçlarında BBVA Bancomer Stadyumu'nda mücadele edecek. Karşılaşmada Arjantinli hakem Yael Falcon düdük çalacak.
İsveç - Tunus maçı TRT 1'de
FIFA 2026 Dünya Kupası F Grubu'nun ilk maçında İsveç ile Tunus kozlarını paylaşacak. 15 Haziran Pazartesi sabahı TSİ 05.00'te başlayacak olan maç TRT 1 ve Tabii Spor'dan canlı yayınlanacak.
Daha önce resmi bir maçta karşı karşıya gelmeyen İsveç ve Tunus, Dünya Kupası'nda ilk kez rakip olmaya hazırlanıyor. Karşılaşma 15 Haziran Pazartesi günü TSİ 05.00'te oynanacak.
Mücadele TRT 1 ve Tabii Spor'dan naklen yayınlanacak.
Hollanda ve Japonya'nın da yer aldığı F Grubu'nda iyi bir başlangıç yapmak isteyen iki takımın mücadelesi, pazartesi günü sabaha karşı 05.00'te Monterrey'de oynanacak.
2018'den sonra yeniden Dünya Kupası sahnesine dönen İsveç, 13. kez futbolun en büyük organizasyonunda boy gösteriyor. Eleme grubunda istediği sonuçları alamasa da UEFA Uluslar Ligi performansı sayesinde play-off bileti alan İsveç, Ukrayna ve Polonya'yı eleyerek Dünya Kupası'na gelmeyi başardı.
Tunus ise üst üste üçüncü kez Dünya Kupası'nda mücadele edecek. Afrika elemelerinde etkileyici bir performans ortaya koyan Kuzey Afrika temsilcisi, oynadığı maçlarda kalesini gole kapatarak dikkat çekti. Sabri Lamouchi'nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı mağlup etmelerine rağmen gruptan çıkamamanın hayal kırıklığını bu kez telafi etmek istiyor.



Benzer Haberler
Fildişi Sahili - Ekvador maçı canlı izle | 2026 FIFA Dünya Kupası
İsveç - Tunus maçı canlı izle | 2026 FIFA Dünya Kupası
İsveç - Tunus maçı TRT 1'de
Galatasaray'da orta saha listesi genişliyor
Fenerbahçe’de Amrabat bilmecesi
Beşiktaş'ta gündem kaleci transferi
ABD’nin vize vermediği Somalili hakem Artan’ın Dünya Kupası ücretini FIFA ödeyecek