enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:48 Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100″de 5 Türk şirketi yer aldı.
07:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, Bakan Mehmet Şimşek’in uyguladığı yeni vergi zamlarına sert sözlerle tepki gösterdi.
07:25 Soykırımcı katil İsrail ordusu Gazze kentine kara saldırılarını genişlettiğini duyurarak bölge halkına “bir an önce kenti terk etmeleri” çağrısında bulundu.
07:23 Kocaeli’nin spor tarihi bu sempozyumda
07:08 Prof. Dr. Güven Arıklı, gerçekleri görme vakti; Duygularla değil, Akılla Yol Almalıyız!
07:06 Büyüleyici Bir An: Lahey Büyükelçimiz Fatma Ceren YAZGAN Hollanda Kralı önünde göz kamaştırdı!
00:25 Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye – İspanya Milli Futbol Maçı öncesi ve sonrası, tramvay ve otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti…
00:10 Kocaeli’in Karamürsel ilçesi modern otogara kavuştu!
00:06 Şanghay Perspektifinden Çok Kutupluluk: Türkiye–Çin İlişkileri
23:10 Gazze “açlıktan” ölüyor!
23:00 TRT ortak yapımı “Filistin 36” Filistin’in Oscar adayı oldu, Toronto’da alkışlarla uğurlandı
20:59 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Dün gençliği seyirci görmek isteyenler bugün TEKNOFEST kuşağından rahatsız, dün kapattıkları kapıları biz açtık.” dedi.
20:45 Mersin’de atış eğitimi sırasında kaza sonucu şehit olan özel harekat polisi Mustafa Karapınar için tören düzenlendi.
19:51 Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’yı toplamda 3-1’lik set ile geriden gelerek mağlup etti ve finale yükseldi.
19:32 Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, verilen tahliye kararına savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı…
19:24 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, 2025 FIVB Dünya Şampiyonası’nda A Milli Basketbol Takımı’nı tebrik etti
09:43 Gülşah Erçetin, Hollanda Yayın Kurumu NOS’un Türkiye Muhabirliğine atandı…
08:58 Gazeteci Adalet Bora’nın acı günü…
07:51 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Bugün Malatya’da düzenlenecek törenle 300 bininci deprem konutun teslimi gerçekleştirilecek”
07:48 CHP Genel Başkanı Özel, gündeme dair Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Altaylı’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan G20’ye koronavirüs mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan G20’ye koronavirüs mesajı
22.11.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınının dünyanın en büyük ekonomilerini aynı çatı altında buluşturan G20’nin sorumluluğunu artırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönem başkanlığını Suudi Arabistan’ın yaptığı G20 Liderler Zirvesine video mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması şöyle:

“Salgın büyük insanlık ailesinin üyeleri olduğumuzu bir kez daha hatırlatmıştır”

Bu seneki G20 Liderler Zirvemizi maalesef COVID-19 salgını sebebiyle sanal ortamda düzenlemek durumundayız. Son asrın en ciddi sağlık krizi olarak nitelendirilen bu salgın ekonomiden ticarete, eğitimden beşeri ilişkilerimize kadar hayatımızı derinden etkiliyor. Salgın aynı zamanda din, dil, bölge, renk ayrımı olmadan hepimizin büyük insanlık ailesinin üyeleri olduğumuzu bir kez daha hatırlatmıştır.

“Sorumluluğumuz arttı”

Türkiye kendi vatandaşlarının ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra 156 ülke ve 9 uluslararası kuruluşun destek taleplerine müsbet cevap vererek salgınla mücadele çabalarında dost ve kardeşlerinin yanında olmuştur. Koronavirüs salgının dünyanın en büyük ekonomilerini aynı çatı altında buluşturan G20’nin sorumluluğunu ve önemini de artırdığına inanıyorum. Riyad zirvesinde alacağımız kararlar sadece salgının olumsuz etkilerinin azaltılmasında değil G20 ile ilgili beklentilerin karşılanmasında da belirleyici olacaktır.

Küresel bir sorun karşısında küresel dayanışmanın değerini çok daha iyi anladığımız bir dönemde gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi’nin ülkelerimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Aziz kardeşim Kral Selman’ın şahsında Suudi Arabistan makamlarına zorlu salgın şartlarına rağmen başarıyla icra ettikleri dönem başkanlığı için teşekkürlerimi iletiyorum.

[TÜHA Haber Ajansı, 22 Kasım 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.