enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CIA Başkanı, Rusya’nın nükleer güce başvurabileceği uyarısında bulundu

CIA Başkanı, Rusya’nın nükleer güce başvurabileceği uyarısında bulundu
16.04.2022
A+
A-

WASHİNGTON – TÜHA HABER / Rusya- Ukrayna savaşında en korkulan durum, nükleer silahların kullanılması. CIA Direktörü Willam Burns Rusya’nın nükleer silahlara başvurabileceği uyarısında bulundu. “Nükleer savaşın eşiğine gelinmesini engellemeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘TRT Haber’den aktardığı haberine göre, Rusya ile Ukrayna yaklaşık 2 aydır savaş halinde. Savaşa ilişkin en korkulan senaryolardan biri nükleer silahların devreye girmesi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde konuya ilişkin korkutan bir açıklama geldi.

“3’üncü Dünya Savaşı konusunda endişeliyiz”

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA Direktörü Willam Burns, Rusya’nın Ukrayna’da taktik nükleer silah kullanabileceği uyarısında bulundu.

Rusya Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Burns, ABD’nin 3’üncü Dünya Savaşı’nın çıkması konusunda endişeli olduğunu söyledi.

Nükleer savaşın eşiğine gelinmesinin engellenmesi için çalışıldığını duyurdu.

“Putin güvende hissetmiyor”

CIA Direktörü, şu an için Rusya’nın nükleer güçlerini yüksek alarm seviyesine getirdiğine dair net bir delil tespit edilmediğini de ifade etti.

Burns, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i de eleştirdi. Putin’in öfkeli ve hırslı olduğunu ancak kendisini güvende hissetmediğini öne sürdü.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Nisan 2022]

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.