enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:22 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu…
00:45 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:31 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de salgın önlemleri artırıldı

CHP’de salgın önlemleri artırıldı
15.04.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhuriyet Halk Partisi’nde, yeni tip koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, gezilere ya ara verilecek ya da dar kadrolarla yapılacak. Ziyaretçi yasağının en üst seviyede uygulanacağı genel merkezde, tüm toplantılar da çevrimiçi yapılacak.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) vaka sayılarının kritik noktaya ulaşmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) önlemler artırıldı.

Bu kapsamda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, illere yapmayı planladığı ziyaretlere de salgın arası verecek.

24 il planlaması ile yola çıkan Kılıçdaroğlu şu ana kadar 7 ili ziyaret etmişti.  CHP Liderinin bu hafta yapması beklenen Kıbrıs gezisi de ileri bir tarihe ertelendi.

Salgında vaka sayılarında düşüş olması halinde Trabzon, Rize, Şanlıurfa ve Gaziantep ziyaretleri yapılacak.

Dar kadro ile kısıtlı temaslar

Genel başkan yardımcılarının başkanlık ettiği seyahatler de kısıtlanacak. Kılıçdaroğlu “81 ili gezin talimatı” vermişti. O illere ilişkin yol haritası da belirlendi. Dar kadro ile kısıtlı temaslarda bulunulacak.

Milletvekilleri bu gezilere kalabalık kadrolarla katılmayacak. İllere ilişkin raporlar örgütlerden istenecek.

Belediyeler de Ramazan yardımlarına ilişkin çalışmalarını bir rapor halinde genel merkeze ulaştıracak.

Genel merkezde önlemler artırılıyor

CHP Genel Merkezi’ndeki önlemler de artırılıyor. Bu kapsamda, ziyaretçi yasağı üst seviyede uygulanacak. Genel Başkan Yardımcıları görüşmelerini telefon ve video konferans üzerinden yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun katıldığı tüm toplantılar da çevrimiçi olacak.

 

 

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 15 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.