enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP medyasında hizip savaşları

CHP medyasında hizip savaşları
30.03.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı Yakup KÖSE, Mâlûmunuz Türkiye’de bağımsızlığı kendinden menkul bir medya var; “Özgür medyayız” derler, “Bağımsız gazetecilik yapıyoruz” derler ama ABD ve Avrupa tarafından maaşa bağlanmışlardır. Bu güruh ABD ve Avrupa’dan aldıkları paranın bağımsızlıklarına ve özgürlüklerine bir halel getirmediğini, kendilerinden bir karşılık beklenilmeden para verildiğini iddia ederler. Bizlerden de buna inanmamızı isterler. Batı’nın bir hayır kurumu olmadığını bilmesek inanmasına inanırız da Batı bir hayır kurumu değil; Batı, “Binmeyeceği eşeğe ot vermez” atasözünün vücûd bulmuş hâlidir.

Ödüllü soru: Hangi Avrupa? - Yazarlar - Yakup KÖSE | STARYakup KÖSE, köşesinde kaleme aldığı ‘CHP medyasında hizip savaşları‘ başlıklı yazısında, mezkûr gazeteci güruhun sadece yurtdışından fonlanmadığını, Cumhuriyet Halk Partisi’nin maddi kaynaklarının da bu güruhta yer alan çoğu gazeteciye akıtıldığına dikkat çekiyor.

“Yüzleri kızarmadan hem CHP’den para alıp hem de ‘bağımsız gazeteci’ oldukları iddiasında ısrar ediyorlar” diyen KÖSE, “Anladığım kadarıyla, kırk kere ‘Biz bağımsız gazeteciyiz” derlerse, Batı’dan ve CHP’den fonlanmalarına rağmen kendilerinin ‘bağımsız gazeteci’ olduklarına inanacağımızı düşünüyorlar. Hadi hüsnüzan yapayım, belki de bizi değil de kendi vicdanlarını inandırmaya çalışıyorlar!” diyor.

Yakup KÖSE, “AKP dönemi basın özgürlüğü” yok diye höyküren CHP medyasında fırtınaların estiğini, CHP içindeki hizip savaşlarının CHP’nin fonlu ‘özgür gazetecileri’ne de tesir ettiğinin altını çiziyor, Halk TV’nin Özlem Gürses ve Emin Çapa‘nın programlarına son verdiğinin altını çiziyor.

Barış Yarkadaş on Twitter: "Antalya'dan selamlar... Bugünkü yayın için Gürkan  Hacır'la buluştuk... Saat 21.00'de HALK TV'deyiz. @gurkanhacir @halktvcomtr  https://t.co/CW35GV50Ny" / TwitterBarış Yarkadaş ve Gürkan Hacır’ın da KRT’deki programlarına son verildiğini hatırlatan STAR Gazetesi Yazarı Yakup KÖSE, şöyle devam ediyor:

“Cumhurbaşkanı seçiminin yaklaşmasıyla Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun kim Cumhurbaşkanı adayı olacak kavgası CHP medyasında yeni gazeteci tasfiyelerini getirecektir”

“Özgür medya”, “Bağımsız gazetecilik” diye diye geldikleri nokta. Bir de iktidar olduklarını düşünün, kendi gazetecilerini harcayanlar muhalif gazeteciye neler yapmaz”.

Gürsel Tekin (@gurseltekin34) / TwitterYakup KÖSE, makalesini şöyle noktalıyor:

“Aslında düşünmeye de gerek yok, kendileri açık açık söylemişlerdi. 2015 senesinde CHP’nin Genel Sekreteri olan Gürsel Tekin’in 7 Haziran 2015 Genel Seçimi öncesi, niyetlerini izhar eden sözlerini hep beraber okuyalım: “Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. Ama Davutoğlu‘na AKP‘lilere bakın nedene bakarsanız bakın kirliliği görürsünüz. 8-9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız.

“Basın özgürlüğü”, “Bağımsız medya”, “Teşebbüs hürriyeti” mi demiştiniz…

CHP’nin kirli geçmişi Gürsel Tekin’i tasdik edip alkışlıyor!..”

HABER : Ataner YÜCE

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.