enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
02:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
07:30 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
07:24 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
07:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
07:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
07:09 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapın

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapın
07.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış ve bir dizi temas için Mersin’deydi. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi açılışına katılan Kılıçdaroğlu CHP’li belediye başkanlarından, yoksul mahallelere özel ilgi göstermelerini istedi.

Mustafa Kemal AtatürkPartililerle bir araya geldi, belediye başkanlarına ‘yoksul mahallelerin sorunlarıyla daha yakından ilgilenin’ mesajı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin’de bir dizi temasta bulundu.

“Pozitif ayrımcılık yapacaksanız yönettiğiniz beldenin yoksul mahallelerinden başlayacaksınız”

Kılıçdaroğlu, “Bütün belediye başkanı arkadaşlarıma, yerel seçimlerden önce şunu söyledim. Makamınıza oturduğunuz andan itibaren kentin tümünü kucaklayacaksınız. Şu mahalle bana oy vermedi, şu sokaktan yeteri kadar oy almadım. Sakın böyle bir şeye girmeyin. Eğer bir yere pozitif ayrımcılık yapacaksanız belde olarak yönettiğiniz beldenin yoksul mahallelerinden başlayacaksınız” dedi.

“Kentin estetiği doğası ile uyumlu olmalı”

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, kent mimarisi ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

“Kentin mimarisi olsun, estetiği olsun, kente uzaktan baktığınız zaman keyif almalısınız. Bir bina çok yüksek, bir bina çok düşük olmamalı. Estetiği kentin, doğası, kentin tarihiyle uyumlu olmalı. Kendini kent yapan o kentin tarihidir aynı zamanda.”

Kılıçdaroğlu, Mersin’de nakliyecilerle de bir araya geldi.

[TÜHA Haber Ajansı, 07 Ekim 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.