enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:59 Gazeteci Veysel KAVRAYAN’ın Afyonkarahisar’da düzenlenen 7. Uluslararası GastroAfyon Festivali’nden izlenimleri…,
07:34 Umut Davası: Mehmet Ağar ifade verecek mi?
07:34 Teknolojinin günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen yapay zeka uyarısı: “Her Söyleneni Doğru Kabul Etmeyin”
07:31 Hayatta İyilik Var: Gazzeli Ailelere Gıda Yardımı…Mısır’da 150 Gazzeli Aileye Gıda Yardımı Ulaştırıldı
07:23 Trump’ın kızı Türk iş insanının lüks yatında tatil yaptı
07:20 Netanyahu denilen kanlı katilin kafasına taktığı Sloam Tableti
07:16 Su Kurullarında alınan kararlar hayata geçiriliyor!
07:00 ABD medyası nasıl Trump’ın yörüngesine giriyor?
18:26 İngiltere, Kanada ve Avustralya Filistin’i tanıdı
07:59 Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in, ‘Öyle bir zaman gelecek ki, kişi, malını helâlden mi yoksa haramdan mı elde ettiğine bakmayacak!
07:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
07:40 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
07:23 AB, yeni yaptırımlarla Rus gazını, bankaları, kriptoları ve ‘gölge filoyu’ hedef alıyor
07:20 SPD Başkanı YILDIZ: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
07:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
07:04 Belgrad’da askeri geçit töreni Sırbistan’ın dış politikası hakkında ne anlatıyor?
07:04 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Pazartesi günü BM Genel Kurulu’nda Filistin Devleti’ni tanıyacağını tekrar teyit etti.
07:00 Türkiye’de Tarım ve Teknoloji Teknofest’te Buluştu..
00:03 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, bugün oynanacak müsabakalarla başlayacak.
16:28 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalyalı kadın muhtarları TBMM’de ağırladı

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalyalı kadın muhtarları TBMM’de ağırladı
12.11.2022
A+
A-

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Antalyalı kadın muhtarları TBMM ve CHP Grup toplantısında misafir etti.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) en aktif milletvekilleri arasında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, ildeki her kesimle yakın ilişki ve iletişim kurmaya özen gösteriyor.
Zeybek’in, Antalya’dan oldukça özel misafirleri vardı. Antalyalı kadın muhtarlar Zeybek’i TBMM’de ziyaret ederek, CHP Grup Toplantısına katıldı.
Zeybek, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, kadınların ve muhtarların kendileri için yerinin ayrı olduğunu söyledi.
“KADINLARIMIZ CHP SAYESİNDE HAK ETTİĞİ YERDE”CHP’nin kadınların sahip olduğu tüm hakları kendilerine sağlayan parti olduğunu anlatan Zeybek, “Cumhuriyet’in kurulmasının ardından partimiz, verdiği değer ve haklarla kadınlarımızı hak ettiği yere getirmiştir. CHP’nin verdiği seçme ve seçilme hakkıyla kadınlarımız hem yöneticilerini seçerken hem de kendisi de seçilebilme hakkı elde etmiştir.” dedi.
 Rafet Zeybek, bu durumun kendileri için asla değişmediğini dile getirerek, “Hem kadın hem de muhtarlarımız bizleri ziyaret ettiler. Memleketimizden gelen bu çok değerli misafirlerimiz bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler. Antalyalı kadın muhtarlarımızı TBMM ve CHP Grup toplantısında misafir ettik. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu. (TBMM)

[TÜHA Haber Ajansı, 12 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.