enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:42 48 il için “sarı” uyarı: Çığ, fırtına, sağanak ve kar yağışına dikkat
13:26 Trump, en kötü ABD Başkanı olarak tarihe geçecek
10:38 Somaliland Hakkında İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Acil Toplantı
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu: Milletimizin hizmetinde yola devam

Bakan Soylu: Milletimizin hizmetinde yola devam
14.04.2020
A+
A-
Benim Adım Melek banner
TÜHA HABER / İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Milletimizin ve sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahçup etmiştir. Onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah” dedi.

Cuma akşamı sokağa çıkma yasağı kararı açıklandıktan sonra panikle sokağa çıkan alışveriş yapmaya çalışanlardan İçişleri bakanı Süleyman Soylu kendisini sorumlu tuttu. Sadece benim hatam demedi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak istifa ettiğini duyurdu. Açıklamanın ardından, hem sosyal medyadan, hem de birçok şehirden Soylu’ya destek yağdı.

Seksenler_2019 banner

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün sokağa çıkma yasağının sona ermesine saatler kala, “Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu her yönüyle şahsıma aittir.” diyerek görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

İstifa süreci yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Son noktayı, İletişim Başkanlığı koydu. Sokağa çıkma yasağının bitmesine dakikalar kala 23.51’de yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soylu’nun istifasını kabul etmediği duyurulmuştu.

Resmi Twitter'da görüntüle

Tüm bu gelişmelerin ardından Bakan Soylu bugün Twitter hesabından ilk açıklamasını yaptı. 

sampiyon banner

Soylu, açıklamasında, “Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine milletimizin ve sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahçup etmiştir. Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah mahçup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah.” ifadelerini kullandı.

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Nisan 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.