enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:16 Kocaeli’nin Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten ilk Hereke Halısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi!…
11:27 Şampiyon gibi oynamıyoruz!…
09:27 KASKF Başkan adayı Mevlüt Ağra, “Ben değil, biz anlayışı ile şeffaf kararlar alınacak”…
08:47 Ruslar, Ukrayna’daki cephede saldırılarını önemli ölçüde artırdı…
08:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye’de en büyük risk terör örgütleri”
08:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail’in bir kalıcı ateşkes garantisi verme niyeti yok”
07:56 Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Askerlik sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açıldı…
07:45 Gazeteci Gül KABACAOĞLU’nun ‘Orada N’ler Oluyor!’ Dış kaynaklı haberleri!…
18:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”nde konuştu…
17:43 Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz…
14:21 Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılına girerken, bu sürecin birçok toplumsal boyutu tekrar gözden geçiriliyor…
13:41 Bakan Kurum’dan Arnavutköy’deki TOKİ konutlarına ilişkin açıklama
13:19 Türkiye’den ve Dünya’dan kısa kısa ‘Satır Başı’ haberler!
12:33 XI. Uluslararası Urla Enginar Festivali ve I. Uluslararası Urla Sürdürülebilir Gastronomi ve Tarım Konferansı Başarıyla Gerçekleşti…
11:05 DoktorTakvimi, bir kez daha Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında
10:39 Doğal afetlerden kaynaklanan ekonomik kayıplar ilk çeyrekte 83 milyar dolara ulaştı
09:23 Uluslararası İstanbul Anne, Bebek, Çocuk Fuarı ‘CBME’ Türkiye’nin Yeni Odak Grupları Belli Oldu!
09:22 RTÜK) Başkanı Şahin, “sokak röportajları” toplumda ayrışmaya, manipülasyona ve yanlış bilgilendirmeye yol açıyor…
09:00 Terör ve İstihbarat!…
08:54 ROKETSAN, Türkiye’nin 2024’te savunma sanayisinde 7 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu: Cumhuriyet’in 100. yılında ülkede tek bir terörist kalmaması için mücadele ediyoruz

Bakan Soylu: Cumhuriyet’in 100. yılında ülkede tek bir terörist kalmaması için mücadele ediyoruz
20.09.2022
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023’te Türkiye sınırları içinde tek bir terörist kalmaması için mücadele ettiklerini söyledi.

SÖZCÜ Arşiv on Twitter: "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! / Mustafa Kemal Atatürk https://t.co/g1H8HshWWX" / Twitter19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) tarafından Pursaklar’da düzenlenen programa katılan Soylu, şehitleri ve gazileri asla unutmadıklarını, onların emanetine sahip çıktıklarını belirtti.

Soylu, Türk milletini, köklerinden, şehitlik ve gazilik anlayışından, ahlakından, aile yapısından koparmaya çalışanların bulunduğunu ifade ederek, “Belki bizden daha çok paraları, çok büyük propaganda bütçeleri var. Terör örgütlerinden LGBT derneklerine kadar belki her türlü organizasyonu kullanıyorlar ama manevi bariyeri bir türlü aşamıyorlar. Gazilerin ve şehit ailelerinin ortaya koyduğu inancı, imanı aşamıyorlar, Allah’ın izniyle aşamayacaklar” diye konuştu.

Terör örgütü PKK’nın artık “saklanacak delik aradığını” dile getiren Soylu, “Sadece son iki ayda Eren Abluka Operasyonu ile neredeyse onları sindirmediğimiz, püskürtmediğimiz yer kalmadı” dedi.

Soylu, teröristlerin mağaralardan çıkamaz hale geldiğini söyleyerek, “Terör örgütünün Türkiye içerisindeki sayısı 120’nin altına düştü. Eskisi gibi her yerde fink atamıyorlar. Bize hava attıkları Tendürek Dağı’nda bir tek PKK teröristi yok, Tendürek tertemiz” ifadelerini kullandı.

Karadeniz Bölgesi’nde, Mersin’den Hatay’a, Osmaniye’den Gaziantep’e, Kahramanmaraş’tan Adıyaman’a kadar Amanos Dağları’nda bir tek terörist kalmadığını kaydeden Soylu, “Allah nasip edecek, 2023 yılı 29 Ekim yani Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında milletimize sözümüzdür, Allah izin verecek, kahramanlarımızla beraber bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak, her taraf tertemiz olacak” şeklinde konuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.