enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Mehmet Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz.

Bakan Mehmet Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz.
28.03.2024
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, “İstanbul’da sular akmazdı, her yerde çöp dağları vardı. Kimsenin umurunda olmazdı. Bizler o dönemde ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız.’ dedik. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik. Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede bir eserimizi görürsünüz. Bu gayeyle yoldayız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere tam olarak hazırdır" - Medyabar

Bakan Mehmet Özhaseki, Sinop temasları kapsamında Erfelek ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

İstanbul’da öğrenciyken karşılaştığı belediyeciliği anlatan Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da, ben de Kayseri’de adaylık. İstanbul’da sular akmazdı, bu da kimsenin umurunda olmazdı. Her yerde çöp dağları vardı. O dönemde bizler ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve sizlerin duasını alacağız. Kimseyi ayırmayacağız, mazeret de üretmeyeceğiz.’ diyerek başladık ve ahdimizde de durduk. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik.” diye konuştu.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, SİNOP’TA KONUŞTU

“YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPACAĞIZ”

Erfelek ilçesine de birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Bakan Özhaseki, ülkenin her köşesine hizmet götürdüklerini söyledi. Bakan Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz. Biz bu şekilde kalkınacağız, başka çaremiz yok. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Yatırım üstüne yatırım yapacağız. Bu gayeyle zaten çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik  için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" /  X

Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun’un senelerce ilçeye yaptığı hizmete herkesin şahit olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Eğer bu hizmetler devam etsin, daha da iyileri yapılsın diyorsanız, biz yanınızdayız. Kolunuza gireceğiz ve sizlere destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Bakan Mehmet Özhaseki, SKM programının ardından Sinop Valiliği ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Seçim bürosuna geçen Bakan Özhaseki, burada Sinoplulara hitap etti. Bakan Özhaseki, AK Parti seçim bürosu ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.