enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:18 Zelenski Ankara’da: Bölgesel Dengelerde Diplomatik Arayış
09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti’nde…
00:59 “Futbolda bahis” iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmda 8’i tutuklu 17 hakem hakkında (MASAK) raporu hazırlandı…
00:44 Bakan Tunç: Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmaları hepimizin ortak amacıdır
00:42 Radikal Hakaret Siyasetinin Amacı Ne?
00:30 Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda, yılda yaklaşık 1 milyon 800 bin gıda analizi yapılıyor.
00:20 Yerel Yönetim Reformu Yaklaşırken…
00:16 Soykırımın yükü Gazzeli kadınların omzunda
00:15 İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüyle ilgili, otel sahibi ve bir otel çalışanı tekrar gözaltına alındı
00:07 Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung Türkiye’ye gelecek
00:05 Gazze’de 11 Ekim’de ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana İsrail’in saldırılarında hergün çocuklar öldürülüyor…
17:26 Tarihi komisyon İmralı’ya gidiyor
11:33 Türkiye’den Yunanistan’a sert tepki: Hukuksuz oldu bitti girişimleri reddediyoruz
00:57 Bakan Tekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunumunda konuştu…
00:56 Vuçiç hakkında suç duyurusu: Saraybosna’da ‘İnsan Safarisi’
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız azalıyor
00:40 Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?
00:39 Kosova’da siyasi kriz: Hükümet yeniden kurulamadı, erken seçim kapıda
00:32 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
00:26 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2026’da iki kez yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Mehmet Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz.

Bakan Mehmet Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz.
28.03.2024
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, “İstanbul’da sular akmazdı, her yerde çöp dağları vardı. Kimsenin umurunda olmazdı. Bizler o dönemde ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız.’ dedik. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik. Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede bir eserimizi görürsünüz. Bu gayeyle yoldayız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere tam olarak hazırdır" - Medyabar

Bakan Mehmet Özhaseki, Sinop temasları kapsamında Erfelek ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

İstanbul’da öğrenciyken karşılaştığı belediyeciliği anlatan Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da, ben de Kayseri’de adaylık. İstanbul’da sular akmazdı, bu da kimsenin umurunda olmazdı. Her yerde çöp dağları vardı. O dönemde bizler ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve sizlerin duasını alacağız. Kimseyi ayırmayacağız, mazeret de üretmeyeceğiz.’ diyerek başladık ve ahdimizde de durduk. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik.” diye konuştu.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, SİNOP’TA KONUŞTU

“YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPACAĞIZ”

Erfelek ilçesine de birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Bakan Özhaseki, ülkenin her köşesine hizmet götürdüklerini söyledi. Bakan Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz. Biz bu şekilde kalkınacağız, başka çaremiz yok. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Yatırım üstüne yatırım yapacağız. Bu gayeyle zaten çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik  için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" /  X

Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun’un senelerce ilçeye yaptığı hizmete herkesin şahit olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Eğer bu hizmetler devam etsin, daha da iyileri yapılsın diyorsanız, biz yanınızdayız. Kolunuza gireceğiz ve sizlere destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Bakan Mehmet Özhaseki, SKM programının ardından Sinop Valiliği ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Seçim bürosuna geçen Bakan Özhaseki, burada Sinoplulara hitap etti. Bakan Özhaseki, AK Parti seçim bürosu ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.