enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarını Korumalıyız”

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarını Korumalıyız”
08.08.2022
A+
A-

ANTALYA – TÜHA HABER / Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Manavgat Beşkonak’ı ziyaret ederek bölge muhtarlarıyla ve bölgedeki işletme sahipleriyle bir araya geldi.
Balkan NinnisiUluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Mustafa SALMAN’nın haberine göre, Vali Ersin Yazıcı, Beşkonak’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.
Manavgat ilçesi Beşkonak Köprülü Kanyon mevkiinde düzenlenen toplantıya Vali Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Akdeniz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü İlkay Baydar, Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Tapu Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6 Bölge Müdürü Mahmut Temel ve 17 bölge muhtarı ile işletme sahipleri katıldı.
Vali Yazıcı Beşkonak Muhtarlarıyla Buluştu 02
Manavgat’ta Tüm Güzellikler Bir Araya Toplanmış
Antalya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Beşkonak’ta muhtarlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı; “Bugün Antalya’mızın sadece doğal güzellikleriyle değil alternatif turizmiyle de adını duyuran Manavgat Beşkonak’tayız. Bu cennet köşe Köprülü Kanyon’dan, Adam Kayalar’a, Selge Antik Kentinden, Tazı Kanyonu’na kadar hem tarihi hem de doğal güzellikler ile dolu bir yer. Bu kadar güzelliğin bir araya toplandığı eşsiz bir destinasyondayız.
Vali Yazıcı Beşkonak Muhtarlarıyla Buluştu 07
Doğa harikası Beşkonak turistlerin rafting, kano, trekking ve ekstrem sporları yapması için de uğrak bir nokta. Başta Almanlar ve Ruslar olmak üzere İsviçreli, Fransız, İtalyan, Avusturyalı ve Çekyalı turistleri bölgeye çekerek doğal güzelliğiyle büyülüyor. Bugün buraya muhtarlarımız ve bölgede işletmesi olan arkadaşlarımızı dinlemek ve sorunlarını çözebilmek adına bir araya geldik. Birçok sorununuzu konuşup çözüme ulaştıracağız. İnşallah sorunlarınızın büyük çoğunluğunun çözüldüğü bir toplantı olur.” dedi.
Vali Yazıcı Beşkonak Muhtarlarıyla Buluştu 04
Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarını Korumalıyız
Vali Yazıcı Türkiye’nin en özel ve en güzel şehrinde Vali olduğunu belirterek; “Bu güzel şehrin Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarının yasalarla korunmazsa başına neler gelebileceğini hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla buraya birileri geliyorsa bu güzelliği sizinle paylaşıyorsa atalarımıza dua edelim. Onlar koruyup kolladığı ve gözünden sakındığı için bugün buradayız. Sorunlar yaşam gibidir hiçbir zaman bitmez. Ama şükürler olsun ülkemizin geldiği seviyede daha üst düzey sorunları konuşuyoruz. Ülkemiz birçok konusunu halletti. Buradaki bütün kurumlar halkımızın emrinde dolayısıyla bugün halledilemeyen bir iş varsa pes etmek yok. Bugün birçok işimizi hallettik bundan sonrasını da halledeceğiz. Muhtarlarım sizlere son olarak şunu söylemek istiyorum. Fakruzaruret içerisinde bulunan, muhtaç olan insanlara, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şefkat elini uzatması gerektiğini asla unutmayın. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. Garibana her zaman sahip çıkmışızdır. Dolayısıyla mahallenizde fakruzaruret içerisinde olanları Kaymakamlık, Aile ve Sosyal Hizmetler, belediye gibi, insanlara yardım eden kurum ve kuruluşlara bildirmiyorsanız bunun bütün vebalini size yüklüyorum.” ifadelerini kullandı.
Vali Yazıcı konuşmasının ardından toplantıda bölgenin tüm sorunlarının tek tek masaya yatırılacağını belirterek muhtarların ve bölge sakinlerinin sorunlarını dinledi.
HABER : Mustafa SALMAN 

[TÜHA Haber Ajansı, 08 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.