enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
07:48 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
07:26 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
07:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:12 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
22:42 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
11:22 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
11:04 CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk ağı tek tek gün yüzüne çıkarken, Bayrampaşa Belediyesi’nden de 2 istifa geldi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ANGİKAD’ın “Girişimcilik Yolu” Projesi Kadın Girişimciler Günü’nde başlıyor…

ANGİKAD’ın “Girişimcilik Yolu” Projesi Kadın Girişimciler Günü’nde başlıyor…
23.11.2022
A+
A-

Girişimcilik başta olmak üzere kadının her platformda söz sahibi olması ve güçlenmesi için çalışan Ankara Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD)’ın, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürüttüğü “Girişimcilik Yolu” projesinin ilk dersi 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde başladı.

Kadınların iş hayatında var olması için hayata geçirdiği projelerle kız öğrencilere rehberlik eden, eğitim ve burs olanaklarıyla destekleyen ANGİKAD, girişimci adayı kadınlara eğitim ve mentorluk desteği sağlayacak “Girişimcilik Yolu” projesi kapsamında başvuruları değerlendirerek girişimci olmak isteyen adayları seçti.

Resim önizlemesi

ANGİKAD’dan Geleceğin Kadın Girişimcilerine Eğitim

Geleceğin iş kadınlarına girişimcilik yollarını çizerken rehberlik edecek, destekleyecek, bilgi ve deneyimlerin aktarılacağı eğitimler, Dr. Ayşe Kuyrukçu ve Ece Özen Akan’ın vereceği “Girişimcilikte Temel Kavramlar” dersi ile Aydın Kurs’ta başladı. İki aşamalı gerçekleşecek eğitimlerin sonrasında seçilen girişimci adayları melek yatırımcılarla bir araya gelecek.

Resim önizlemesi

Proje ile kadın girişimciliğinin teşvik edilmesini amaçlandıklarını dile getiren ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, “Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması için kadınların iş dünyasında eşit bir şekilde var olması, potansiyellerinin açığa çıkarılması ve geliştirilmesi gerekiyor. ANGİKAD olarak ulusal ve uluslararası birçok kuruluşla iş birliği içinde kadın girişimciliği konusunda projeler geliştiriyoruz. Girişimcilik Yolu projemizin çok değerli eğitmenlerimiz ve özel konuklarımızın yer aldığı eğitim programı Dünya Kadın Girişimciler Günü’nde başladı. Derneğimiz için çok kıymetli olan bu projeye emek veren Girişimcilik Yolu komitemize ve destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ali Fikret

Gazeteci * Ali Fikret ER

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.